Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Software Improvement Group (SIG) neemt EXIN over

SIG en EXIN gaan gezamenlijk het volledige spectrum van mensen, processen en technologie evalueren voor een gezondere digitale wereld

Software Improvement Group (SIG), de onafhankelijke wereldwijde autoriteit op het gebied van software assurance, kondigde vandaag aan dat het EXIN heeft overgenomen, een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut voor IT-professionals. Hierdoor voegt EXIN de certificering van mensen toe aan SIG's reeds lang bestaande dienstverlening voor het beoordelen en certificeren van softwaretechnologie en ontwikkelingsprocessen. Met deze overname kunnen organisaties wereldwijd terecht bij één onafhankelijke partner voor objectieve beoordelingen en certificering van mensen, processen en technologie voor de ontwikkeling van betrouwbare IT.

Luc Brandts, CEO van SIG: "Met een geschiedenis die teruggaat tot 1984 en het certificeren van meer dan twee miljoen mensen in 162 landen, zijn we verheugd dat zo'n hoogwaardig instituut als EXIN deel gaat uitmaken van Software Improvement Group. In combinatie met onze expertise in het beoordelen en certificeren van softwarecode en ontwikkelingsprocessen, bestrijken we nu de driehoek van mensen, processen en technologie. EXIN's focus op hoogwaardige beoordeling van competenties en certificeringen zal onze unieke positie als onafhankelijke organisatie op het gebied van software assurance verder versterken. Wij geloven dat de nieuwe combinatie van SIG en EXIN echt helpt om software en vaardigheden op orde te krijgen voor een gezondere digitale wereld."

De moderne samenleving wordt steeds afhankelijker van softwaretechnologieën en de ontwikkelaars ervan. Bedrijven worstelen met het volledig begrijpen van de software waar ze op vertrouwen, of met het gebruik ervan op een manier die hen in staat stelt om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen om risico's te verminderen, kosten te besparen, time-to-market te versnellen en digitale transformatie te bevorderen.

Bernd Taselaar, CEO, EXIN: "SIG en EXIN verenigen de klant, business en technologie door onafhankelijk de kennis en vaardigheden van professionals te valideren, evenals de kwaliteit en risico's die verborgen zitten in softwaretoepassingen en ontwikkelingsprocessen. Bij EXIN zien we deze overname als een natuurlijke stap. Onze beide organisaties hanteren een op feiten gebaseerde aanpak in onze wederzijdse beoordelings- en certificeringsprocessen. Daarnaast delen we dezelfde bedrijfswaarden van integriteit, onafhankelijkheid, hoge kwaliteit en respect. Samen zijn we sterk vertegenwoordigd op alle continenten en kunnen we onze klanten overal en altijd van dienst zijn. Wij willen onze partners en klanten alsook het EXIN-team bedanken voor hun doorlopende loyaliteit en vertrouwen om de combinatie van SIG en EXIN tot een succes te maken."

Over EXIN

EXIN is een toonaangevend onafhankelijk examen- en certificeringsinstituut, dat miljoenen professionals in het digitale domein heeft gecertificeerd. EXIN heeft meer dan 1000 geaccrediteerde partners in meer dan 165 landen wereldwijd. De flexibele en innovatieve diensten van EXIN stellen kandidaten in staat om wereldwijd examens af te leggen in een breed scala aan talen.

EXIN maakt digitale transformatie mogelijk door competenties te beoordelen en te valideren. EXIN biedt een breed scala aan actuele en veelgevraagde certificeringen die een breed spectrum aan specialismen in IT bestrijken, waaronder Service Management (zoals VeriSM™, SIAM™, ITSM), Agile (Agile Scrum, DevOps, Lean IT), en Security (Information Security Management, Privacy & Data Protection op basis van GDPR, Cybersecurity), evenals Data Center Management.

Over SIG

Software Improvement Group (SIG) helpt organisaties te vertrouwen op de technologie waar ze van afhankelijk zijn. Wij combineren onze intelligente technologie met onze menselijke expertise om diep te graven in de bouwkwaliteit van bedrijfssoftware en architectuur - door deze te meten, te monitoren en te benchmarken met 's werelds grootste database voor softwareanalyse.

Het softwareanalyse-laboratorium van SIG is als enige ter wereld geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025 voor het analyseren van softwarekwaliteit. SIG is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, met kantoren in New York, Kopenhagen, Antwerpen en Frankfurt.

Voor meer informatie: www.softwareimprovementgroup.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-02T17:12:00.000Z Software Improvement Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.