Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Profile Groep breidt diensten uit met BI-Profile BV

De Profile Groep wordt uitgebreid met BI-Profile BV met een focus op detachering van Business Intelligence professionals en data analisten. Ben Rentinck is aangesteld als nieuwe directeur.

Door de toenemende digitalisering is de waarde van data voor organisaties van cruciaal belang. Data gedreven business door de inzet van Business Intelligence en data analyse is voor organisaties noodzakelijk om sneller en beter te anticiperen op de veranderingen in onze dynamische markt. BI-Profile helpt als business partner met flexibele inzet van deze BI-professionals. Ben Rentinck is aangesteld als directeur om deze business unit te ontwikkelen. Met al 25-jaar trackrecord in de detacheringswereld in diverse disciplines, heeft Ben veel ervaring met het opzetten van nieuwe bedrijfsactiviteiten. 

Data is het nieuwe goud. En data slim inzetten is dus cruciaal. Maar data moet eerst tot leven worden gebracht voordat het bruikbare (stuur)informatie oplevert en er besluitvorming op kan plaatsvinden. Ben: ‘Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van data en helpen organisaties in het tot leven brengen van de data. Middels tooling, zoals bijvoorbeeld PowerBI, zorgen wij er voor dat data wordt omgezet tot visueel aantrekkelijke (stuur)informatie. Onze BI professionals zijn op detacheringsbasis beschikbaar om te ondersteunen bij het gehele proces van verwerking en verrijken van data tot het visualiseren en interpreteren van de data.’

De Profile Groep bestaat uit IT-Profile, IM-Profile en BI-Profile. Met al meer dan 25 jaar ervaring, zijn zij partner op het gebied van detacheren van ICT, Informatiemanagement en BI-professionals. ‘Wij ontzorgen onze klanten met als doel continuïteit te bieden in deze tijden waarin IT, Informatiemanagement en data continue aan verandering onderhevig zijn. Wij bewegen als kennispartner hier voortdurend in mee.’ De Profile Groep bestaat uit ruim 100 professionals, en daarnaast nog een flexibele schil van ruim 3000 professionals. BI-Profile is gevestigd in het hoofdkantoor van de Profile Groep in Veldhoven. 

BI-Profile zal naast het detacheren van Business Intelligence-professionals en data analisten ook ondersteuning bieden bij projecten en adviestrajecten. Voor meer informatie omtrent de dienstverlening kijk op: www.bi-profile.nl of neem contact op met Ben Rentinck via (040) 234 88 00 of ben.rentinck@bi-profile.nl

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-06T10:28:49.000Z BI-Profile BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.