Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

App review: onbeperkt duizenden tijdschriften lezen via Readly

Readly is een van Europa's grootste leesplatforms voor digitale tijdschriften. Het bedrijf biedt een digitale abonnementsservice waarmee klanten onbeperkt toegang hebben tot meer dan 6000 tijdschriften, waaronder Nederlandse titels. Readly heeft abonnees in meer dan 50 landen en content is beschikbaar in 17 verschillende talen. Onlangs zijn er (Engelstalige) podcasts aan toegevoegd. De eerste twee maanden betaal je voor het abonnement (in totaal) €1,99, daarna is deze €11,99 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Gebruik

Via https://nl.readly.com/ doorlopen we het registratieproces, dit kan ook via de app maar dan wordt het maandelijkse abonnement iets duurder doordat Apple een fee vraagt. Vervolgens downloaden we de app, vullen we onze inloggegevens in en wordt er gevraagd om onze favoriete categorieën en talen te selecteren. Hierdoor zien we de tijdschriften naar onze voorkeuren verschijnen.

Om meer tijdschriften te vinden kunnen we onderaan op de button ‘Tijdschriften’ klikken waarna het aanbod wordt opgedeeld in 37 categorieën, van ‘eten & drinken’, ‘hobby’s & verzamelen’ en ‘creativiteit & DIY’ tot aan wetenschap, auto’s, muziek en sport. Ook kunnen we rechtsboven filteren op land en taal.

De app heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor we snel wegwijs raken. Via het selecteren van de ster kunnen we tijdschriften markeren als favoriet. En geopende tijdschriften worden gedownload waardoor we ze ook offline kunnen lezen. Daarnaast kunnen er per account 5 profielen worden aangemaakt waardoor deze te delen is met gezinsleden en iedereen zijn eigen favorieten kan instellen en opslaan.

 

Aanbod

In totaal staan er 7.500 titels op het platform, inclusief het portfolio van ePresse. Waaronder vele Nederlandstalige magazines, zoals Foodies, Quote, Harpers Bazaar, Psychologie, National Geographic, iCreate, Radar+, Jan, Weekend, Vriendin, Historisch Nieuwsblad, Royalty, TopGear, Denksport en Quest. Ook treffen we er vele bekende Europese en Amerikaanse magazines als Forbes, People, Cosmopolitan, The Hollywood Reporter, Elle Decor, Rolling Stone, Esquire en Women’s en Men’s Health. De grote Engelse en Duitse kranten worden dagelijks toegevoegd. Daarnaast zijn er van 25 Engelstalige titels de bijbehorende podcasts te luisteren, waaronder van Horse & Hound, Total Film, MoneyWeek, TopGear, The Guardian en BBC’s Music, Gardener’s World en History.

 

Eindoordeel

Als je graag meerdere tijdschriften wil lezen of ook de buitenlandse edities van jouw favoriete magazine, dan kun je weldegelijk je hart ophalen bij Readly. Je kan op eenvoudige wijze recepten opslaan, podcasts luisteren, puzzelen en op de hoogte blijven van het internationale nieuws, gadgets, mode, gezondheid, hobbytips en ontdekkingen vanuit de wetenschap. Het betreft een soort Netflix voor tijdschriften maar dan veelzijdiger.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-02T23:07:57.000Z Dutch Global Media


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.