Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Jortt lanceert Open Banking Platform

Jortt, bekend om haar innovatieve boekhoudprogramma en e-commerce platform, jortt.shop, kondigt de lancering van haar nieuwe Open Banking Platform aan. Het platform is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte koppeling te bieden tussen Jortt's boekhoudprogramma en alle Nederlandse banken.

Efficiënte boekhouding 

Met het Jortt Open Banking Platform kunnen bedrijven profiteren van een tot 99% geautomatiseerde boekhouding. Banktransacties worden meerdere keren per dag opgehaald en automatisch verwerkt door Jortt's boekhoudbot, waardoor handmatige verwerking verleden tijd is. Dit resulteert in een vereenvoudiging van de boekhouding en real-time fiscaal advies.

Betrouwbare koppeling 

Door de open banking functies in eigen beheer te nemen, garandeert Jortt de meest stabiele en betrouwbare koppeling tussen banken en het boekhoudprogramma. Hierdoor kunnen bedrijven gerust zijn dat hun boekhouding efficiënt en betrouwbaar verloopt en dagelijks bijgewerkt wordt.

Gebruiksvriendelijke interface Het nieuwe platform is ontwikkeld met het moderne bedrijfsleven in gedachten en biedt een gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te integreren is met Jortt's bestaande boekhoudprogramma.

Toekomstgericht 

Jortt Open Banking is nu beschikbaar met een koppeling tussen de bank en Jortt's boekhoudprogramma, maar zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor andere bedrijven.

Over Jortt 

Jortt is een toonaangevend bedrijf op het gebied van boekhoudsoftware, e-commerce en open banking oplossingen. Met jarenlange ervaring en toewijding aan innovatieve technologieën, is Jortt een vertrouwde en waardevolle partner voor ruim 70.000 bedrijven. Het bedrijf is opgericht met de missie om bedrijven te helpen bij het vereenvoudigen van hun boekhouding en het efficiënter beheren van hun online verkoop.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-12T14:33:48.000Z Jortt bv


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.