Managed hosting door True

Double-Take virtuele herstelhulp

Double-Take Software introduceert Virtual Recovery Assistant, een uitbreiding voor Windows dat het migratieproces naar VMware ESX virtuele machines vereenvoudigt. Het automatiseert de opbouw van de virtuele omgeving en vermindert de downtime die door de eindgebruiker vaak geassocieerd wordt met physical-to-virtual (P2V) migratieproducten.

De Double-Take Virtual Recovery Assistant vermindert de complexe, vaak handmatige stappen om de nieuwe gevirtualiseerde omgeving klaar te maken voor migratie. Het creëert een nieuwe virtuele targetmachine voor de gebruiker. Hierdoor vervalt de noodzaak om een nieuwe virtuele machine op te zetten met een besturingssysteem, en om patches of applicaties te installeren. Voor workloads die ruimte nodig hebben om te groeien, biedt de Virtual Recovery Assistant de mogelijkheid om paramaters zoals schijfcapaciteit, toegewezen geheugen en de hoeveelheid beschikbare processoren uit te breiden zodra het draait op een virtuele machine.

De nieuwe toepassing kan ook gebruikt worden voor het automatiseren van de bescherming van workloads die draaien op fysieke servers. In geval van uitval van de server of een ramp in het serverpark worden ze automatisch verplaatst naar virtuele machines.

Een belangrijke belemmering om bestaande fysieke servers over te zetten naar virtuele machines is de downtime die ermee gepaard gaat. Het ontbreekt bestaande tools aan real-time datareplicatiecapaciteiten. De fysieke server moet verschillende uren offline gehaald worden als de gegevens verplaatst worden naar de nieuwe virtuele machine. Omdat Double-Take en de Virtual Recovery Assistant veranderingen in data real-time kunnen repliceren, houden gebruikers toegang tot hun productieapplicaties tot het moment waarop de workload gemigreerd is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-29T15:02:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.