Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Check Point VPN voor Apple iPhone

Check Point Software Technologies biedt met Check Point VPN-1 ook ondersteuning voor de Apple iPhone, voor veilige toegang op afstand tot bedrijfsnetwerken. Check Point VPN-1 versleutelt de verbinding tussen de iPhone en de VPN-1 toegangspoort en beschermt daarmee het datatransport.

De nieuwste versie van Check Point VPN-1 ondersteunt de ingebouwde iPhone L2TP client. Dit geeft gebruikers IPsec virtual private network (VPN)-toegang tot bedrijfsservers. Eindgebruikers hoeven niet langer aanvullende software op de iPhone te installeren om email te ontvangen of bedrijfsgegevens te raadplegen.

Met VPN-1 benutten it-beheerders het voordeel van gedeelde wachtwoorden en certificaten voor alle iPhones op het netwerk met specifieke inlogvereisten ter legitimatie van elke eindgebruiker. De ondersteuning van Check Point VPN-1 voor de iPhone geeft gebruikers de mogelijkheid om op ip gebaseerde versleuteling in te zetten voor het verzenden en ontvangen van vertrouwelijke en gevoelige bedrijfsgegevens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.