Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dupaco & Scale tekenen distributieovereenkomst

Dupaco & Scale tekenen distributieovereenkomst

Scale Computing breidt aanwezigheid in Europa uit door samenwerking met Nederlandse distributeur Dupaco.

Scale Computing, marktleider op het gebied van hyperconvergence-oplossingen op het gebied van opslag, servers en virtualisatie voor kleine en middelgrote ondernemingen, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Dupaco Distribution, een Nederlandse Value Added Distributor (VAD) die onderdeel uitmaakt van INGRAM MICRO. Met meer dan 30 jaar IT-ervaring gaat Dupaco het HC3-platform voor hyperconvergence en virtualisatie distribueren om de marktpositie van Scale Computing in Europa verder te versterken.

Het HC3-platform van Scale Computing integreert opslag, servers, virtualisatie en beheer in één allesomvattend systeem. Omdat er geen licenties voor virtualisatiesoftware en externe opslagcapaciteit aangeschaft hoeven te worden, zorgen HC3-producten voor lagere kosten en een ingrijpende vereenvoudiging van de infrastructuur die nodig is om applicaties te laten draaien.

Dupaco, opgericht in 1985, maakt deel uit van Ingram Micro en beschikt over een breed scala aan IT-specialisten die klanten in Nederland ondersteunen bij het toepassen van innovatieve oplossingen. Als Value Added Distributor kan Dupaco gebruik maken van het Partner Community Program van Scale. Dit programma biedt Value Added Resellers (VAR’s) en Managed Service Providers (MSP’s) toegang tot marketingtools, training, enablement, support en sales incentives, waardoor zij de verkoop van HC3-oplossingen op het gebied van hyperconverged in Nederland kunnen bevorderen.

"Ons strategische partnerschap met Dupaco zal tot een groter gebruik van hyperconvergence in Europa leiden", zegt Johan Pellicaan, Managing Director EMEA bij Scale Computing. "Dit is een veelbelovende stap die past binnen ons streven om continu met nieuwe partijen samen te werken en via die partnerkanalen te blijven groeien. Nederland is een belangrijke markt op dit vlak en door de samenwerking met Dupaco beschikken wij over een ervaren partner op het gebied van virtualisatie, hyperconvergence, databescherming, beveiliging en open source."

Eric Segers, Vice President Benelux bij Ingram Micro, zegt het volgende over de samenwerking: "Het hyperconvergence-platform van Scale is perfect voor klanten die behoefte hebben aan een kosteneffectieve en optimaal beschikbare infrastructuur. Wij verwachten heel veel van de bundeling van krachten en zien ernaar uit om met Scale in Nederland een strategisch partnerschap aan te gaan."

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Dupaco via http://www.dupaco.nl/ of met Scale Computing via http://www.scalecomputing.com.

Over Dupaco Distribution B.V.
Dupaco Distribution B.V. is in 1985 opgericht en is uitgegroeid tot een toonaangevende True Value Added Distributor op de Nederlandse ICT-markt. Sinds december 2015 maken wij deel uit van Ingram Micro Nederland. Naast de distributie van software, wat de primaire bedrijfsactiviteit is van Dupaco Distribution B.V., bieden wij onze zakenpartners ondersteuning op het gebied van verkoop, technische support en marketing. De kracht van Dupaco is de permanente focus op nieuwe ontwikkelingen op de ICT-markt (zie http://www.dupaco.nl).

Over Scale Computing
Scale Computing integreert opslag-, server- en virtualisatiesoftware in één allesomvattend applicatiegerelateerd systeem dat schaalbaar is en dat autoherstelmogelijkheden biedt. Bovendien is het systeem net zo eenvoudig te beheren als één enkele server. Op basis van de standaardcomponenten binnen de sector kunnen de HC3-toepassingen in minder dan een uur geïnstalleerd worden en kunnen zij zonder downtime voorzien worden van een uitbreiding of update. De hoge beschikbaarheid beschermt gebruikers tegen eventuele disk- of serverstoringen. Daarnaast worden alle functionaliteiten door de onderling gekoppelde beheercapaciteit op basis van de gepatenteerde HyperCore Software™ op efficiënte wijze geïntegreerd. Het resultaat is een datacentrumoplossing die de operationele complexiteit vermindert en waarmee sneller op bedrijfsmatige behoeften ingespeeld kan worden, terwijl tegelijkertijd de kosten drastisch worden teruggedrongen.

###

Contactpersonen voor de media:
Jenny Gallacher, TouchdownPR
+44 (0) 1252 717 040 
scale@touchdownpr.com

Diane Sestig, Dupaco An INGRAM MICRO Company
T + 31 (0) 30 246 43 50
diane@dupaco.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-26T16:03:26.000Z Dupaco Distribution An INGRAM MICRO Company
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.