Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom kondigt nieuwe oplossingen aan

25 jaar geleden introduceerde Polycom zijn iconische driepotige vergadertelefoon en veranderde daarmee wereldwijd de geldende regels op het gebied van communicatie op werk. De Polycom-telefoon, met zijn unieke vorm en uitstekende audiokwaliteit, werd snel een gangbare vergadertelefoon voor iedereen. Van Fortune 1000-bedrijven tot wereldleiders. De telefoon heeft zich genesteld in de popcultuur en er zijn er miljoenen van verkocht. Polycom zet vandaag de dag opnieuw de standaard voor vergadertelefoons door nieuwe en geüpdatete vergaderoplossingen te introduceren die voldoen aan de behoeften van bedrijven en vergaderruimtes in alle soorten en maten.

De Polycom Trio™ 8500 is te herkennen aan zijn driepotige ontwerp en is de perfecte communicatietool voor middelgrote vergaderruimtes. De 8500 is een future-proof-oplossing die alle huidige innovaties van Polycom bevat, zoals HD voice audiokwaliteit, Polycom® NoiseBlock™ en multi-line registratie. Ook zal deze uit te breiden zijn om video en informatiedeling in de toekomst mogelijk te maken. De 8500 bevat daarnaast een modern full-color touchscreen interface en Microsoft Exchange-kalender integratie, waarmee je met één klik inbelt in een vergadering.

“Voor een kwart eeuw hebben bedrijven Polycom’s onderscheidende telefoons gebruikt en konden zij rekenen op een uitstekende kwaliteit tijdens het bellen,” zegt Mary McDowell, CEO van Polycom. “De nieuwe 8500 is de nieuwste toevoeging aan onze lijn met gerenommeerde vergadertelefoons. Deze zijn allen ontworpen voor de moderne werkplek, het leveren van kristalheldere audiokwaliteit en bevatten de beste samenwerkingsopties in de industrie; een ander handelsmerk van Polycom.”

De 8500 is vanaf vandaag beschikbaar. Ondersteuning voor het delen van video en content met de Polycom Trio 8500 wordt later dit jaar beschikbaar en levert opties voor kleine en middelgrote vergaderruimtes van hoge kwaliteit.

“Voice-technologie heeft de basis gelegd voor het succes van Polycom,” zegt Ira Weinstein, Senior Analyst en partner van Wainhouse Research. “Polycom blijft leider in audiotechnologie, wat niet alleen de kwaliteit van telefoongesprekken verbetert, maar ook de weg plaveit voor verbeteringen in videokwaliteit in een tijd waarin de marktvraag groeit.”

Polycom integreerde ook nieuwe features in de Polycom Trio™ 8800, de best verkopende vergadertelefoon van het bedrijf. De Polycom Trio 8800 maakt het voor deelnemers aan de vergadering mogelijk om hun persoonlijke toestellen te verbinden om content via usb, Airplay of Miracast te delen. Later dit jaar zal er ook ondersteuning voor motorized pan-tilt-zoom-camera’s (MPTZ) komen die zorgt voor meer zichtbaarheid tijdens het samenwerken in grote vergaderruimtes.

Beide Trio-oplossingen ondersteunen multi-line registratie, waardoor het voor bedrijven eenvoudiger wordt om te migreren tussen open SIP-omgevingen, Skype for Business-omgevingen of beiden. Daarnaast werken ze met andere cloud-based audio- en videoplatforms, waaronder Zoom, BlueJeans, Cisco, Avaya en WebEx.

Tot slot introduceert Polycom een nieuwe audio-oplossing voor kleine vergaderruimtes, genaamd Polycom® VoxBox™. Dit is een zeer compacte luidspreker die het voor klanten mogelijk maakt om overal, op elk moment van de dag en met elk toestel te werken met Polycom’s HD Voice™-technologie. De Polycom VoxBox is vanaf het begin van Q4 beschikbaar.

Meer informatie over bovenstaande aankondiging is te vinden in ons blog: http://theworkspacetoday.com/2017/09/18/on-25th-anniversary-of-the-original-triangle-conference-phone-polycom-sets-new-standard-with-trio-8500/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-21T09:41:58.000Z Polycom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.