Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Embrace SBS opnieuw in top 10 FD Gazellen

Voor de tweede keer op een rij wint Embrace SBS de FD Gazellen Award. Dit betekent dat zij tot één van de 47 snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland behoort. Embrace stijgt naar plek 5 in de ranglijst. Vorig jaar stond de social business softwareleverancier nog op nummer 9.

Op dinsdag 7 november vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats in theater Tamboer te Hoogeveen. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf drie jaar achtereen 20 procent groeien en financieel gezond zijn.

Bekroning op het harde werk
De snelle omzetgroei bezorgde Embrace vorige maand nog een notering in de Deloitte Technology Fast50. Erik Dokter, CEO van Embrace, is blij: “We zijn supertrots dat we voor de tweede keer op een rij FD Gazelle zijn. Het is een mooie bekroning op al het harde werk dat we met 85 enthousiaste mensen verzetten. Met z’n allen werken we aan een gebruikersvriendelijke digitale werkplek, zodat organisaties als Gemeente Rotterdam, Wageningen University & Research en De Friesland Zorgverzekeraar hun werk en communicatie efficiënt kunnen inrichten.”

Meer dan 200 klanten
Embrace ondersteunt professionals in- en extern met een platform voor grootschalige interactie en samenwerking. Dagelijks werken er ongeveer 220.000 mensen uit meer dan 200 verschillende organisaties met de digitale werkplek. Van zorgaanbieder tot zakelijke dienstverlener, van lokale gemeente tot internationale speler: binnen iedere branche faciliteert de standaardoplossing bij het inrichten van (interne) communicatie, kennismanagement en samenwerken.

FD Gazellen
De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad. Landelijk mogen 754 bedrijven zich FD Gazelle noemen. In het Noorden zijn dit jaar 47 FD Gazellen. Met de award zet het dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de schijnwerpers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-08T09:56:06.000Z Embrace SBS