Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Duppal is partner van Zoom videoconferencing

AMSTERDAM – Duppal, leverancier van cloud collaboration, consultancy en user adoption programma’s, is één van de eerste officiële partners van Zoom in Nederland. Zoom, opgericht in 2011, heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld als een vooraanstaande, wereldwijde partij in de markt van videoconferencing. Duppal biedt de Zoom diensten nu ook aan in Nederland, en dat is goed nieuws voor Nederlandse bedrijven die bezig zijn met het (her)definiëren van hun unified communications aanpak. Zoom biedt een uitstekende oplossing tegen een betaalbaar tarief en is daarom interessant voor organisaties die zoeken naar een effectieve en budgetvriendelijke tool. Dit is een van de vele redenen waarom Duppal besloot de samenwerking met Zoom aan te gaan.

 

Focus op de gebruiker

Veel bedrijven maken momenteel een digitaliseringsslag. Zij realiseren zich dat slimme samenwerkingstools bijdragen aan de efficiëntie van hun processen. Zo zorgt betere communicatie op afstand voor betere samenwerking, een snellere time to market en dus meer omzet en groei. Maar omdat de markt van samenwerkingstools tegenwoordig zeer gevarieerd is, vinden bedrijven het lastig om een keuze te maken. Duppal helpt hen bij het maken van die keuze. Niet door te kijken naar technische specificaties, maar door zich te richten op de eindgebruikers. Die visie sluit naadloos aan bij die van Zoom oprichter Eric Yuan, die een unieke kijk heeft op klanttevredenheid. Brahim Radouane, Commercieel Director bij Duppal: “Wij kijken altijd naar het gebruik van de tool in de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kunnen we bedrijven adviseren over de beste tool voor hun gebruikers en processen.”

Slim samenwerken in Huddle rooms

Zoom sluit met haar diensten en functies op het gebied van samenwerking naadloos aan op de behoeften van organisaties. Zo biedt de tool een unieke oplossing voor Huddle rooms, die steeds vaker te vinden zijn in nieuwe kantoren. Met Zoom maak je met een minimale investering een kleine meeting room onderdeel van een volledige videoconferencing ervaring. Hiervoor gebruik je simpele audiovisuele apparatuur, zoals scherm en webcam,. De Zoom service is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en gebruikers profiteren van hoge video- en audiokwaliteit, ook op lage bandbreedtes. Zowel het vooraf inplannen als het opzetten van adhoc meetings is simpel: deelnemers ontmoeten elkaar met één druk op de knop. Daarnaast biedt het Zoom platform een aantal handige opties, denk aan het houden van webinars en international dial out en dial in. 

Partner in videoconferencing

Met Zoom breidt Duppal haar productportfolio uit met een laagdrempelige en flexibele oplossing voor videoconferencing. Naast de genoemde voordelen van Zoom waren ook de volledige integratiemogelijkheden van Zoom met bestaande videoconferencing systemen en Skype for Business een doorslaggevende factor voor Duppal. Skype for Business is tenslotte een tool die bij veel van hun klanten wordt gebruikt. Brahim Radouane: “Zoom is een tool die past bij veel organisaties. Dankzij de volledige samenwerkingsfuncties van Zoom is er voor elk bedrijf wel een passende optie om optimaal te profiteren van videoconferencing.”

Over Duppal

Duppal is leverancier van verschillende cloud collaboration en videoconferencing tools. Dankzij haar jarenlange ervaring met diverse technologieën kan het bedrijf haar klanten adviseren over een complete Unified Communications strategie en interoperabiliteit. In al hun activiteiten streeft Duppal naar smart collaboration: teamwork ondersteund door functionele tools die optimaal gebruikt worden door de eindgebruiker. Smart collaboration draait om het vergemakkelijken van werkzaamheden, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van stress. Smart collaboration die succesvol geïmplementeerd en geadopteerd is, maakt teamwork op afstand leuker en productiever. Dat is pas slim samenwerken!

Meer informatie: www.zoomnederland.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T10:43:25.000Z Duppal
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.