Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epson: twee nieuwe compacte documentscanner

Epson kondigt de twee snelste sheet-fed scanners aan: de WorkForce DS-970 en DS-870. Deze twee scanners zijn uiterst betrouwbaar en geschikt voor omgevingen waar de druk hoog is, zoals de gezondheidszorg en de juridische en financiële sector. Dankzij een op de markt ongeëvenaarde vastlegsnelheid van 85 ppm (pagina's per minuut), of 170 apm (afbeeldingen per minuut), een automatische documentinvoer met hoge capaciteit van 100 vellen en geavanceerde functies voor taakverwerking, zijn deze twee modellen een waardevolle aanwinst voor elke zakelijke workflow. Beide beschikken over een nieuw LCD-kleurenpaneel voor groter gebruiksgemak en diverse functies voor taakbeheer. De ingebouwde sensoren en vernieuwende software garanderen gezamenlijk een hogere productiviteit en beeldkwaliteit.

Steve King, Market Development Manager bij Epson Europe, zegt het volgende: 'Bij geavanceerde scantaken is het vastlegproces complexer. Klanten scannen grote hoeveelheden vertrouwelijke bedrijfsinformatie in een omgeving waarin de druk hoog is. Dankzij de geavanceerde functies voor taakverwerking, zoals de automatische invoermodus voor voortdurend scannen, een langzame modus voor nauwkeurig scannen van lastige media, een nieuwe functie voor het vaststellen van vuil die de gebruiker waarschuwt als een scan moeilijk leesbaar is en ultrasone detectie van dubbele invoer waarmee gegevensverlies wordt voorkomen, beschikken klanten over de gemoedsrust dat ze de klus keer op keer doelmatig kunnen klaren.'

Snel en duurzaam

De scanners worden geleverd met USB 3 voor snellere gegevensoverdracht en een verbeterde werkcyclus, zodat gebruikers maximaal 9000 pagina's per dag op de DS-970 kunnen scannen, en 7000 pagina's per dag op de DS-870.

Veelzijdige documentverwerking

Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over variaties in documenten die ze moeten vastleggen: beide modellen bieden de breedste mogelijkheden voor mediabeheer, variërend van 27 gsm tot 413 gsm, en een scanmodus voor lang papier van maximaal 6096 mm. Voor documenten die niet via de automatische documentinvoer kunnen worden gescand, kunnen gebruikers kiezen uit drie verschillende flatbedoplossingen tot een grootte van A3.

Met het optionele netwerkinterfacepaneel kunt u de DS-870 en DS-970 delen tussen gebruikers en afdelingen. Beide apparaten worden geleverd met Document Capture Pro en Epson-scansoftware: Epson-scansoftware is ontworpen voor geavanceerde beeldtechnologie zoals doorzoekbare PDF's, geavanceerde kleurdropout en automatische skew-correctie. Epson Document Capture Pro biedt functies voor het maken van taakprofielen waarmee gebruikers informatie probleemloos kunnen scannen, opslaan en delen binnen hun bedrijf. Geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en routering van documenten maakt scannen eenvoudig en logisch. U kunt bestanden opslaan en verzenden als PDF, JPEG, TIFF en in andere bestandsformaten.

De WorkForce DS-870 en DS-970 zijn beschikbaar vanaf 1 februari 2019, voor respectievelijk € 699 en € 949 (ex. BTW).

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-23T13:19:29.000Z Epson
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.