Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking Y Soft en Brother biedt oplossing.

Y Soft® en Brother hebben aangekondigd dat de SafeQ® software vanaf nu beschikbaar is als geïntegreerde oplossing in de professionele all-in-one printers van Brother. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om hun print- en scanmanagement volledig te centraliseren en efficiënt te beheren.

Bedrijven kunnen nu profiteren van verhoogde productiviteit, verbeterde documentbeveiliging en lagere kosten met Y Soft SafeQ software op Brother printers. De benodigde functies kunnen als een geïntegreerd platform worden toegevoegd. Door middel van een softwarepakket of via afzonderlijke softwaremodules. Klanten die all-in-one printers van Brother gebruiken, kunnen SafeQ printmanagement, geautomatiseerde scan-workflow of een combinatie van beide kiezen.

Kostenefficiënt

Met Y Soft SafeQ wordt er volledig tegemoet gekomen aan de wensen en behoeften die bedrijven hebben op het gebied van print- en scanbeheer, ongeacht de grootte van de organisatie. Door gebruik te maken van de Y Soft SafeQ structuur, zijn organisaties er zeker van dat naarmate hun bedrijf groeit, ze door Brother op de meest kostenefficiënte manier worden ondersteund.

Belangrijke functies

De Brother Y Soft SafeQ integratie biedt gebruikers en beheerders tal van belangrijke functies, waaronder secure pull-printing, kostenbesparende tools en uitgebreide rapportages om gebruik te monitoren. Klanten van Brother kunnen ook gebruik maken van  geavanceerde scan-workflows, waarmee terugkomende scantaken kunnen worden geautomatiseerd en bestanden op vooraf ingestelde locaties worden opgeslagen. Verder kunnen bestanden worden gedigitaliseerd met behulp van Optical Character Recognition (OCR tekstherkenning), met ondersteuning van tekstindexering waardoor documenten gemakkelijker te vinden zijn.

Compatibiliteit

"De compatibiliteit van Brother-printers met YSoft SafeQ stelt ons in staat ons aanbod van printdiensten te verbreden en bedrijven een verbeterde oplossing te bieden die flexibel, veilig en efficiënt is", zegt Chris Marshall, directeur van Business Printing & Solutions bij Brother International Europe. "Deze samenwerking gaat in op de uitdagingen en vereisten waarmee bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om hun printservice. Wij proberen tegemoet te komen aan hun behoeften, waardoor er bij organisaties belangrijke tijd en middelen vrijkomen."

Tijdwinst

"Bedrijven implementeren digitale transformaties om de productiviteit te verbeteren. Printservices en met name geautomatiseerde scan-workflows, zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere time-to-market opleveren," aldus Lukáš Maňásek, Chief Sales Officer bij Y Soft. "Onze software is nauw afgestemd op Brother-printers, zodat we de voordelen van print- en scanbeheer wereldwijd aan bedrijven kunnen aanbieden."

Ga voor meer informatie over software oplossingen die door Brother apparaten worden ondersteund naar: https://www.brother.nl/bedrijfsoplossingen/bsi#integratie

Voor meer info over Y Soft: www.ysoft.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-14T12:30:28.000Z Brother International (Nederland) BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.