Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight maakt sprong op Fortune 500-lijst

Insight maakt sprong op Fortune 500-lijst; Mede dankzij overname PCM en sterke groei in diensten, software, cloudoplossingen en innovaties.

Amsterdam, 20 mei 2020 - Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, is 21 plaatsen gestegen in de Fortune 500-lijst van dit jaar. De nieuwe positie op nummer 409 is de best behaalde positie voor Insight in de afgelopen twaalf jaar en heeft alles te maken met de uitgebreide expertise, geboden service en productaanbod van hard- en software, cloudoplossingen en innovaties zoals IoT. Daar waar technologie alsmaar in complexiteit toeneemt, richt Insight zich juist op het leveren van digitale transformatie-oplossingen aan klanten, die het IT-ontwerp, de implementatie en het beheer voor hen vereenvoudigen. 

Door de overname van PCM, Inc., in augustus 2019 versterkte Insight tevens zijn marktpositie in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf kan hierdoor profiteren van de vier oplossingsgebieden, waarvoor klanten zich het meest melden bij Insight: het aansturen van digitale transformatie, het moderniseren en beveiligen van dataplatformen, het versterken van de productiviteit van medewerkers en het vereenvoudigen van de inkoop en beheer van IT.

Rogier Stolk, Country Manager Insight Enterprises Nederland: “In deze ongekende tijden zijn organisaties op zoek naar slimme oplossingen om in te spelen op de veranderingen die ze in de markt ervaren. Hoe kunnen ze als organisatie een grotere digitale behendigheid realiseren om aan de nieuwe eisen te voldoen? Insight is als wereldwijde speler goed gepositioneerd om expertise te leveren op het gebied van onder andere supply chain management, samenwerkingsoplossingen, bedrijfscontinuïteit, security en managed services. Ook het afgelopen jaar kregen wij de kans om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie en hielpen wij hen nieuwe toonaangevende technologie, strategisch in te zetten. Het is geweldig om te zien dat de ranglijst van dit jaar die toewijding weerspiegelt.”

 

Over Insight 

Vandaag draait alles om technologie. Insight Enterprises Inc. geeft bedrijven van elke omvang de kracht om met Insight Intelligent Technology Solution en diensten de waarde van IT te maximaliseren. Wij zijn een wereldwijde provider van digitale innovatie, transformatie van cloud- en datacenters, een Connected Workforce en optimalisatie van de supplychain. Als Fortune 500-bedrijf helpen we klanten om hun IT vandaag succesvol in handen te nemen zodat ze volledig klaar zijn voor de toekomst. Onze meer dan 11.000 medewerkers helpen klanten om te innoveren en om hun activiteiten te optimaliseren zodat ze slimmer kunnen zakendoen. Van IT-strategie en -ontwerp tot implementatie en beheer daarvan. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-20T14:19:01.000Z Insight Enterprises Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.