Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Maker AMBER Alert lanceert oplossing voor info-overload in Microsoft Teams

BEEK, 9 september - Netpresenter, het bedrijf achter AMBER Alert, biedt vanaf deze week de oplossing voor de toenemende informatie-overload in Microsoft Teams. Dankzij een slim algoritme worden de highlights uit Microsoft Teams automatisch op narrowcastingschermen en werkplekken vertoond, en behoudt iedereen binnen een organisatie het overzicht.

Het gebruik van Microsoft Teams is sinds de uitbraak van het coronavirus exponentieel toegenomen, tot dagelijks meer dan 75 miljoen actieve gebruikers. Het samenwerkingsprogramma wordt wereldwijd gebruikt om digitaal te chatten, vergaderen, bellen en samen te werken, terwijl men thuiswerkt of op afstand onderwijs volgt.

Het plotseling intensieve gebruik zorgt ook voor een toename in notificaties, aankondigingen, teamgesprekken en chats; een wirwar aan informatie waarin de belangrijkste berichten ondersneeuwen en mensen het overzicht verliezen. Om die chaos terug te dringen, integreert Netpresenter Microsoft Teams nu op een innovatieve manier met zijn eigen communicatieplatform.

Highlights Teams automatisch vertoond op alle schermen

Netpresenter toont de meest relevante content uit Teams automatisch op alle schermen binnen een organisatie, waaronder grote schermen in kantines en screensavers op vaste werkplekken en laptops. Naast de meest recente berichten worden ook de belangrijkste berichten uit geselecteerde Teamskanalen getoond. Urgente mededelingen, aankondigingen en updates blijven dus prominent zichtbaar, zelfs bij zeer intensief gebruik van Microsoft Teams.

Doordat het resultaat zichtbaar is op zoveel verschillende plekken, worden ook werknemers bereikt die normaal gesproken beperkt of zelfs geen toegang hebben tot Microsoft Teams. Het complete bedrijf blijft dus op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, en ziet in één oogopslag wat écht belangrijk is.

Jelle Russner, Head of Business Development bij Netpresenter, over de nieuwe integratie: “Als maker van de technologie achter AMBER Alert weten we als geen ander hoe belangrijk het is om met één druk op de knop grote groepen mensen razendsnel te informeren, ongeacht wat iemand doet of op welke locatie iemand zich bevindt. Die kracht brengen we nu ook naar Microsoft Teams.” 

Onderdeel van omnichannel oplossing

Met deze nieuwe integratie breidt Netpresenter zijn communicatieplatform verder uit. Al eerder ontwikkelde het softwarebedrijf innovatieve koppelingen met onder andere Microsoft SharePoint en Power BI, sociale netwerken, kalenders en actuele weersvoorspellingen. Nu wordt Microsoft Teams dus aan dat alsmaar groeiende rijtje toegevoegd. Via Netpresenter worden berichten omnichannel verspreid, via ieder scherm binnen een organisatie. Bedrijven beschikken zo over alle middelen om cruciale informatie onmiddellijk onder de aandacht van hun personeel te brengen, ook in tijden waarin thuiswerken de norm is.  

Kijk op https://www.netpresenter.com/nl/teams-integratie voor een demo of meer informatie over deze Microsoft Teams integratie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-09T13:25:01.000Z Netpresenter
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.