Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Strategische samenwerking tussen Smartnotation en Webex by Cisco

Leiden, 30 augustus 2021 – Smartnotation is een strategische samenwerking aangegaan met Webex by Cisco. Een Webex vergadering kan nu direct vanuit Smartnotation worden gepland en aangeroepen. Ook zal het mogelijk zijn om tijdens de vergadering vanuit Webex direct de Smartnotation notulen in te zien, te wijzigen en zelfs nieuwe notulen aan te maken. Hiermee is de integratie tussen Smartnotation en Webex volledig en biedt het niet alleen gemak voor de eindgebruiker, maar kan het ook tot meer productiviteit leiden.

Smartnotation wordt dagelijks over de hele wereld gebruikt. Niet alleen voor het opstellen en beheren van notulen, maar ook als extern geheugen, als takenlijst, als manier om de voortgang te meten en te bewaken, als een samenwerkingsomgeving en voor al het overige waar verslaglegging voor noodzakelijk is.

Webex by Cisco maakt een nieuwe manier van samenwerken mogelijk die gericht is op het werk dat je doet, en niet waar je het doet. Het creëert de mogelijkheid om wereldwijd zaken met elkaar te doen en geeft iedereen een plaats aan de tafel – ongeacht waar de tafel staat.

De integratie tussen Smartnotation en Webex is intuïtief en voegt een substantiële dimensie toe aan de klantervaring bij vergaderingen en het vastleggen van notities, acties en besluiten.

“Wij bieden de meest vriendelijke oplossing voor het notuleren van vergaderingen. Wat we ook bij Smartnotation ontwerpen en ontwikkelen, het moet altijd voldoen aan onze ‘keep it simple’ ontwerpfilosofie. Met de naadloze integratie met Webex, hebben we voor onze klanten een waardevolle uitbreiding toegevoegd, waarmee ze hun dagelijkse werk efficiënter en gemakkelijker kunnen uitvoeren.” vertelt Ken Ramroochsingh, CEO van Smartnotation.

De integratie is volledig en beide kanten op. Een Webex vergadering kan direct vanuit Smartnotation worden gepland en aangeroepen. Over een paar weken is het ook mogelijk om tijdens de vergadering vanuit Webex direct de Smartnotation notulen in te zien, te wijzigen en zelfs nieuwe notulen aan te maken. Smartnotation is beschikbaar in de Webex Meeting-App-Hub.

"Webex heeft een rijke geschiedenis om werknemers te ondersteunen productief te blijven, waar ze ook zijn." vertelt Alyson Hoagland Pace, directeur van Webex Product Management. “Het is duidelijk dat we, om de toekomstige productiviteit positief te beïnvloeden, hybride werkscenario's moeten verbeteren voor gebruikers die thuis, onderweg en op kantoor werken. Met partner-apps zoals Smartnotation kunnen gebruikers productiever zijn bij het beheren van hun vergaderingen, notulen en opvolgingen binnen de Webex beleving”.

Blijf ons volgen voor meer informatie over de strategische samenwerking tussen Smartnotation en Webex by Cisco en hoe dit de productiviteit in de hybride werkruimte kan verhogen!

Over Smartnotation Smartnotation biedt een eenvoudige en slimme softwareoplossing voor het notuleren bij vergaderingen. Nieuwe technologieën stellen ons in staat om het leven comfortabeler en productiever te maken door tijd te besparen bij alledaagse routinetaken, zoals het opstellen van notulen op de conventionele manier. Smartnotation stelt je in staat om efficiënt te notuleren zodat je je kunt concentreren op je kernwerkzaamheden.

Over Cisco Cisco (NASDAQ: CSCO) is de wereldleider op het gebied van technologie die het internet mogelijk maakt. Cisco inspireert je tot nieuwe mogelijkheden door je toepassingen opnieuw uit te vinden, je gegevens te beveiligen, je infrastructuur te transformeren en je teams in staat te stellen een wereldwijde en inclusieve toekomst te creëren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-30T14:00:07.000Z Smartnotation B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.