Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onderhandelen EA met Microsoft na prijsverhoging steeds complexer

Driekwart van alle Microsoft overeenkomsten expireren tijdens het laatste kwartaal van het fiscale boekjaar van Microsoft in juni. LicenseQ is een organisatie opgericht door voormalig Microsoft onderhandelaars en adviseert klanten op onafhankelijke wijze hoe om te gaan met deze complexe materie.

Oprichter Erik Hollander: “De Cloud Adoptie voor werkplektechnologie is door de situatie in de wereld in een record-tempo ontwikkelt. Veel klanten hebben zich bij deze stap echter niet gerealiseerd dat bij de afname van een Cloud subscriptie ook financiële risico’s met zich meebrengt. Doordat veel klanten inmiddels de techniek hebben uitgerold is de onderhandelpositie van veel klanten verandert. De recente prijsverhogingen die Microsoft heeft toegepast zijn hier een voorbeeld van alsmede de meer en meer monopolistische opstelling van Microsoft in de contract onderhandelingen”

LicenseQ kan met een bewezen methodiek uw Cloud Consumptie voor de M365 E3 & M365 E5 alsmede Azure analyseren en u assisteren in een juiste behoeftestelling voor uw Microsoft licentiepositie. Daarnaast kunnen wij in een actieve en passieve rol u ontzorgen met betrekking tot de hercontractering van uw aflopende overeenkomst. Een eerste vrijblijvende analyse van 1 uur is altijd kostenloos en op dit moment hebben wij nog capaciteit voor 5 projecten tot en met juni.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-30T11:02:56.000Z LicenseQ


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.