Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Graphene Ventures investeert in internationale groei van Senhasegura

Senhasegura ontvangt een investering van $13 miljoen (Series A) van Graphene Ventures, een investeerder uit het Amerikaanse Palo Alto die zich richt op de sectoren bedrijfssoftware en SaaS.

De investering, die is verkregen tijdens een uitdagende wereldeconomie, zal Senhasegura helpen zijn wereldwijde aanwezigheid te vergroten en de productinnovatie binnen zijn vlaggenschip 360º Privilege Platform te versnellen. Het streven naar innovaties zorgde in oktober 2022 voor de beschikbaarheid van de nieuwe persoonlijke wachtwoordkluis MySafe. Begin 2023 zal Senhasegura zijn platform verder uitbreiden om cloudbeveiliging en rechten aan te pakken.

De wereldwijde PAM-markt, die zich richt op de bescherming van geprivilegieerde identiteiten, zal naar verwachting 19,73 miljard dollar bereiken in 2030. De toonaangevende analisten van de sector, waaronder Gartner en KuppingerCole, hebben Senhasegura erkend als leider in de miljardenmarkt voor PAM en hebben het bedrijf genoteerd als leider en visionair in hun Leadership Compass en Magic Quadrant.

Senhasegura is gevestigd in São Paulo, Brazilië, en is van plan zijn internationale aanwezigheid in LATAM te versterken, maar het bedrijf zal ook prioriteit geven aan groeimarkten Noord-Amerika en het Midden-Oosten, Duitsland en Nederland. De Amerikaanse markt is de grootste cyberbeveiligingsmarkt ter wereld, en Senhasegura zal een internationaal center of excellence opbouwen in de VS, waar het kantoren heeft in New York en San Francisco. De MENA-markt (Midden-Oosten en Noord-Afrika) is een van de snelst groeiende markten voor cyberbeveiliging, maar blijft vaak onderbelicht en biedt uitstekende groeimogelijkheden voor het bedrijf.

Marcus Scharra, co-CEO en medeoprichter van Senhasegura, ziet het versterken van het internationale team van het bedrijf als een logische eerste stap: “We zijn actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië, en onze partners bevinden zich in meer dan 55 landen. Ik kijk ernaar uit om onze aanwezigheid verder uit te breiden. Ook willen we nieuwe klanten bereiken en hen de uitstekende service te bieden waar we om bekendstaan.”

Artur Assed, co-CEO en medeoprichter van Senhasegura, voegt daaraan toe: “De cijfers die we als ‘bootstrapping company’ tussen 2018 en 2021 hebben behaald, namelijk 71% CAGR in boekingen en 5,6X groei in Annual Recurring Revenue (ARR), bewijzen ons executievermogen. Met de investering van Graphene kunnen we onze groei versnellen en hebben we een sterkere wereldwijde aanwezigheid in de PAM-markt.”

Nabil Borhanu, de Founding Partner van Graphene Ventures, treedt toe tot het bestuur van de onderneming en is enthousiast over het potentieel van Senhasegura. “”De oprichters en het team van Senhasegura hebben uitzonderlijk werk geleverd in de groei van hun bedrijf. We kijken ernaar uit om samen te werken en hen te helpen bij de nieuwe groeimogelijkheden en een maximaal rendement voor alle betrokkenen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-13T11:43:38.000Z Senhasegura


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.