Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP introduceert Financials OnDemand

Dit artikel delen:

Cfo’s moeten strategischer kunnen optreden, maar besteden nog veel tijd aan het verzamelen en rapporteren van cijfers die vaak al verouderd zijn. SAP lanceert daarom de nieuwe cloud-oplossing Financials OnDemand, waarmee financieel managers real-time analyses kunnen uitvoeren. Doordat zij overal en altijd beschikken over actuele cijfers, hebben cfo’s een beter en vollediger beeld van de gehele organisatie en kunnen zij de organisatie beter sturen.

Met de nieuwe oplossing hebben financiële afdelingen real-time inzicht in cijfers, maar kunnen zij als collega’s ook interactiever met elkaar samenwerken in een social media-achtige omgeving. Het systeem maakt gebruik van SAP Jam, een sociaal platform, waarbij medewerkers op elk moment informatie met elkaar kunnen delen over bijvoorbeeld resultaten. Hierdoor kunnen medewerkers beter met elkaar samenwerken en elkaar goed op de hoogte houden. Daarnaast is het mogelijk om nieuws te volgen en expertise uit te wisselen, waardoor social media op een zakelijke manier wordt geïntegreerd in het bedrijfsleven.

Via open interfaces kan SAP Financials OnDemand eenvoudig worden geïntegreerd met it-systemen die normaliter los van elkaar functioneren. Denk hierbij aan een crm-systeem. Zo hebben medewerkers altijd toegang tot de benodigde informatie en worden financiële processen gestroomlijnder.

Doordat SAP Financials OnDemand is gebaseerd op SAP HANA zijn dynamische en real-time analyses mogelijk. Organisaties kunnen hiermee de flexibiliteit en snelheid van het opslaan en ophalen van financiële gegevens aanzienlijk verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-19T10:59:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.