Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aramco Europe implementeert SAP Intelligent Enterprise

Dit artikel delen:

Aramco Europe, een overzees filiaal van een van ’s werelds grootste geïntegreerde energie- en chemiebedrijven, heeft de cloudgebaseerde SAP Intelligent Enterprise Suite geïmplementeerd. De nieuwe oplossing verbetert de gebruikerservaring en biedt oplossingen voor finance, humanresourcesmanagement en reis- en onkostenbeheer.

Het 'intelligent-enterprisemodel’ van Aramco Europe stelt het bedrijf in staat de efficiëntie van processen te verbeteren en het applicatiebeheer te vereenvoudigen. Robuuste SAP-oplossingen helpen de finance-afdeling van Aramco Europe om vitale functies zoals portefeuillebeheer te stroomlijnen. Ook is het bedrijf hiermee beter in staat om nieuwe technologieën zoals machine learning en geavanceerde analytics toe te passen.

“Als bedrijf zijn we vastbesloten om digitaal te evolueren. Dat doen we met gerenommeerde partners zoals SAP. De oplossingen van SAP stellen ons in staat om onze klanten beter te bedienen en onze werknemers een efficiëntere werkomgeving te bieden”, zegt Talal Al-Marri, President & CEO van Aramco Overseas Company B.V.

“Het is een genoegen om te zien hoe Aramco Europe de transformatie naar SAP S/4HANA Cloud in slechts twaalf maanden tot een goed einde heeft gebracht, en dat bijna volledig op afstand”, aldus Peter Maier, President SAP Industries and Customer Advisory. “Aramco Europe is goed gepositioneerd om de beloofde bedrijfs- en werknemersresultaten te leveren.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-31T08:34:43.000Z SAP


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.