Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RedAnt neemt Business Software Haaglanden over

Dit artikel delen:

RedAnt, een toonaangevende specialist op het gebied van Exact Online, heeft vandaag aangekondigd dat zij het in Den Haag gevestigde Business Software Haaglanden (BSH) heeft overgenomen, inclusief het zeer ervaren team van Exact Online consultants. Daarmee verstevigt zij haar positie op het gebied van Exact Online-consultancy.

RedAnt, de toonaangevende specialist op het gebied van Exact Online, heeft vandaag aangekondigd dat zij het in Den Haag gevestigde Business Software Haaglanden (BSH) heeft overgenomen, inclusief het zeer ervaren team van Exact Online consultants.

Na deze overname ontstaat een combinatie die niet alleen ondersteuning verzorgt op Exact Online en Gripp, maar ook in staat is om voor de klanten van BSH maatwerk en koppelingen rondom Exact Online te gaan verzorgen. BSH blijft vooralsnog gevestigd in Den Haag en behoudt ook al het personeel in de nieuwe combinatie. Ook Pieter van Loon, directeur van BSH, blijft actief en betrokken.

RedAnt, opgericht in 2000, heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring in het verhelderen en optimaliseren van bedrijfsprocessen met slimme software, integraties en apps.

Paul Hooijmans, financieel directeur van RedAnt, is in zijn nopjes met de overname: “We zijn enorm blij om de kennis en kunde van de mensen van BSH voor onze gezamenlijke klanten in te kunnen gaan zetten. Hun expertise op het gebied van Exact Online-implementaties is onovertroffen, en gecombineerd met onze technische kennis ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor Exact Online-gebruikers in heel Nederland”. Gert Wijnalda, algemeen directeur van RedAnt, voegt toe: “We merkten direct dat we op dezelfde manier op onze klanten gericht zijn. De aansluiting van BSH voelt natuurlijk en stelt ons in staat om nieuwe ambities waar te maken en zowel nieuwe als bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”.

BSH is in 2006 opgericht en houdt zich al ruim 10 jaar bezig met de verkoop, advisering, implementatie en training van Exact Online, bij inmiddels bijna 1.500 bedrijven. Recentelijk is daar ook het product Gripp (vriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverleners en projectorganisaties) aan toegevoegd.

Pieter van Loon (BSH): “Ik zocht opvolging van mijn rol binnen BSH en heb na een lange zoektocht RedAnt gevonden en wij hebben gezamenlijk geconcludeerd dat we eigenlijk heel goed bij elkaar passen!”. Hij voegt toe: “Ik zie met name voor onze medewerkers en onze klanten een goed en stabiel toekomstperspectief. Samen met Paul en Gert van RedAnt zal ik een geruisloze samenvoeging gaan bewerkstelligen. Ik heb veel vertrouwen in de nieuwe combinatie en ben er van overtuigd hiermee de continuïteit naar medewerkers en klanten goed te hebben geborgd”.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-31T13:28:35.000Z RedAnt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.