Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fintech scale-up Dusk Network schaalt team op met aanstellen COO & CMO

Dit artikel delen:

Fintech scale-up Dusk Network zit in een groeifase en heeft aansluitend daarop twee zwaargewichten aan het team toegevoegd. Het team wordt versterkt door COO Yvo Rico en CMO Berndt de Wit, beiden met jarenlange ervaring op directieniveau. Met hun aanstelling werkt het bedrijf aan meer financiële stroomlijning en zichtbaarheid van het merk Dusk Network, de privacy techniek en de mensen er achter.

Het aantrekken van senior talent komt op het moment dat het bedrijf een groeispurt maakt; naast technisch talent is nu het moment om de visie en missie van het bedrijf strategisch uit te rollen. Yvo Rico heeft als CFO een track record bij verschillende distributie- en techbedrijven en gaat zich bezighouden met de dagelijkse financiële operatie. Berndt de Wit deed zijn CMO marketing en content ervaringen op bij verschillende internationale bedrijven, en zal zich binnen Dusk Network bezig houden met branding, content en marketing.

Het is een geweldige uitdaging om bij Dusk Network aan de slag te gaan. Bij bedrijven met innoverende techniek is content marketing extra belangrijk, om zo bij klanten en eindgebruikers op de radar te blijven en begrijpelijk te maken wat de innovatie kan verbeteren. Ik kijk enorm uit naar het samenwerken met een gespecialiseerd team in een belangrijke groeifase, aldus Berndt de Wit, CMO. 

In tijden waarin veel bedrijven een aannamestop in lassen en ontslagrondes plaatsvinden, is Dusk Network in april een grote wervingscampagne gestart, waarbij verschillende nieuwe posities zijn gevuld. Dusk Network wordt deels gezien als crypto-bedrijf vanwege haar eigen $Dusk token. De crypto-markt is erg volatiel. Toch blijft het bedrijf investeren in mankracht en groei. 

We hebben een sterke financiële positie en zijn minder afhankelijk van de grillen van de markt. De onzekerheden op de kapitaalmarkten hebben daarom geen uitwerking op ons als bedrijf. Natuurlijk staan we op scherp, gezien de hoge inflatie, de oorlog in Oekraïne en de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, maar de angst dat een recessie op de markt de groei van Dusk Network zal beperken is er niet - zegt Yvo Rico, de kersverse COO van het bedrijf. Dusk Network presenteert twee keer per jaar een uitgebreid rapport, inclusief een kijkje in de financiën. Het volgende rapport wordt begin augustus gepubliceerd.  

Het bedrijf werd in 2018 opgericht en heeft na een langdurige fase van onderzoek en ontwikkeling in maart voor het eerst een publiek kijkje kunnen geven in de unieke privacy techniek waar straks financiële applicaties op gebouwd kunnen worden. Inmiddels werken er zo’n 40 mensen bij het bedrijf. 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-19T12:50:54.000Z Dusk Network


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.