Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Centralpoint nu Microsoft Surface Hub reseller

Centralpoint nu Microsoft Surface Hub reseller

Centralpoint is door Microsoft aangesteld als Microsoft Surface Hub reseller via het wereldwijd recent geïntroduceerde Value Added Distributor Opportunity Reseller (VADOR) program.

Centralpoint is door Microsoft aangesteld als Microsoft Surface Hub reseller via het wereldwijd recent geïntroduceerde Value Added Distributor Opportunity Reseller (VADOR) program.

De succesvolle Microsoft Surface Hub, in de markt gepositioneerd als het multi touch collaboration device, werd tot voor kort alleen via een select aantal Europese of Wereldwijd vertegenwoordigde resellers verkocht. Inmiddels is er behoefte aan meer partners, die proactief de Microsoft Surface Hub positioneren bij Nederlandse bedrijven en instellingen. Met haar twee zeer succesvolle klantformules, Centralpoint.nl en Business Solutions heeft Centralpoint de mogelijkheid om enerzijds de product awareness te vergroten en anderzijds de Microsoft Surface Hub als end-to-end collaboration oplossing te positioneren.

Centralpoint heeft expertise op het gebied van Microsoft Office 365 en Skype for Business en gaat samen met gespecialiseerde partners de Microsoft Surface Hub op een vernieuwende manier integreren in de bedrijfsvoering van organisaties, waardoor zij profiteren van meer efficiency, productiviteit en een hogere medewerker tevredenheid.

“De Microsoft Surface Hub is een innovatie van Microsoft, waarmee het zichzelf direct op de voorgrond heeft gezet op het gebied van efficiënt en plezierig samenwerken. Een demonstratie van de ongekende mogelijkheden leidt vrijwel altijd tot verraste gezichten van prospects. Men ziet direct de praktische toepasbaarheid en concrete voordelen van de inzet van de Surface Hub. Centralpoint helpt klanten met de plaatsing en integratie van de Surface Hub en biedt tevens uitgebreide trainingen om maximaal gebruik te maken van de vele unieke functionaliteiten” aldus Ronald Ederveen, commercieel directeur van Centralpoint.

Over Centralpoint.nl

Alles rondom uw ICT eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze en een scherpe prijs. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint.nl, aangenaam.

Centralpoint.nl is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en bestaat sinds 2001. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste en beste zakelijke ICT-leverancier van Nederland met een jaaromzet van ruim 120 miljoen euro. Wij zien het als onze missie om aan al uw ICT-wensen tegemoet te komen. Dat betekent dat u werkelijk elk product bij ons kunt bestellen. En dan bedoelen we ook echt alles. Van populaire smartphones of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Uiteraard altijd in de hoeveelheid die uw organisatie nodig heeft. En binnen de leveringstermijn die u wenst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-07T14:25:00.000Z Centralpoint


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.