Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Haags debat informatiebeveiliging, 15 mei a.s.

Haags debat informatiebeveiliging, 15 mei a.s.

DEN HAAG - Met als titel ‘Security? Wat kan Den Haag dat schelen...’ organiseert het Nederlandse Chapter van (ISC)2 op maandag 15 mei aanstaande een politiek debat over informatiebeveiliging. Het Chapter beoogt informatiebeveiliging hiermee steviger onder de aandacht te brengen van de politiek. Tevens komt zij hiermee tegemoet aan de wensen van de securityprofessionals om het debat aan te gaan. Het debat vindt plaats in het politieke hart van Nederland in het Haagse pers- en debatcentrum en politieke ontmoetingsplaats Nieuwspoort. Het event start om 19:00.

De media staan bol van de berichten over crackers, hackers, internetfraude en cybercrime. Maar waar is Den Haag? Wat moet er gebeuren, wat niet, waar moet de overheid aan de slag, waar juist niet?

Aan de hand van prikkelende betogen en stellingen van o.a. Kees Verhoeven (D66) en beveiligingsdeskundigen Sijmen Ruwhof en Arjen Kamphuis gaan informatiebeschermers en politici met elkaar in debat.

“We zien onder securityexperts een grote behoefte aan een politiek debat over dit onderwerp. We verwachten een grote opkomst. Wil je erbij zijn dan moet je snel registreren, want vol is vol”, aldus Henk Klöpping, voorzitter van de Stichting (ISC)² Chapter Nederland.

Aanmelden kan tot 12 mei aanstaande. Meer informatie hierover is te vinden op de website van (ISC)²NL http://chapter.isc2.nl. Directe registratie voor dit event kan op www.eventbrite.nl/e/registratie-security-wat-kan-den-haag-dat-schelen-31563380922

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-13T16:58:00.000Z Stichting (ISC)² Chapter Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.