Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Centralpoint is Samsung Gold Mobile partner 2017

Centralpoint is Samsung Gold Mobile partner 2017

Centralpoint is uitgeroepen tot Samsung Gold Mobile partner 2017. Deze partnerstatus wordt niet zomaar toegekend. Centralpoint heeft deze status ontvangen, omdat zij haar klanten de beste technische kennis op het gebied van Samsung Mobile producten en oplossingen, uitstekende service, praktische ondersteuning en uitstekende aanbiedingen biedt.

Gold Partner
“Met het toekennen van de Samsung Gold Mobile partnerstatus wordt de deskundigheid van Centralpoint op het gebied van Samsung producten bevestigd. Al vele jaren werken Centralpoint en Samsung succesvol samen in de zakelijke markt en met het verlenen van de Gold status, wordt dit nu ook op de juiste wijze zichtbaar voor het klantportfolio van Centralpoint.nl”, aldus Marcel Joosten, Commercieel Directeur bij Centralpoint.

Bewezen kennisniveau
Volgens Robbert van Rijswijk, Key accountmanager van Samsung Mobile Nederland, heeft Samsung vandaag wederom een waardevolle partner officieel mogen verwelkomen in haar partner programma in Nederland; Centralpoint.
“Een terechte toekenning van de Gold status, die alleen kan worden verleend wanneer een partner voldoet aan zowel kwantitatieve alsook kwalitatieve doelen en doelstellingen. Op beide niveaus weet Centralpoint Samsung telkenmale te verrassen door groei te realiseren in omzet, dienstverlening en het vergroten van het portfolio aan gemeenschappelijke zakelijke oplossingen. De Gold status is de kroon op de inzet van een waardevolle partner in het verleden en het ontwikkelen van een krachtig gemeenschappelijk portfolio aan oplossingen en diensten in de toekomst.”

Meerlaagse beveiliging met Samsung Knox
Naast het leveren van alle mogelijke Samsung toestellen en bijbehorende accessoires beschikt Centralpoint tevens over opgeleide en getrainde specialisten voor de implementatie en levering van Samsung KNOX. Met Samsung KNOX wordt werk en privé veilig gescheiden op één apparaat. Daarnaast stelt KNOX klanten in staat meerdere toestellen te managen. KNOX is een geavanceerde beveiliging die is ingebouwd in de hard- en software van de nieuwste Samsung apparaten. Bovendien is KNOX gecertificeerd door overheden en goedgekeurd voor gebruik in zwaar gereguleerde zakelijke omgevingen.

Over Centralpoint
Centralpoint bestaat sinds 2001. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste zakelijke ICT-leveranciers van Nederland met een omzet van ruim 120 miljoen euro. Centralpoint ziet het als haar missie om in alle mogelijke ICT-wensen van organisaties te voorzien. Bij Centralpoint kan werkelijk ieder product besteld worden. Van populaire smartphones of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Altijd in de gewenste hoeveelheid en binnen de gewenste levertermijn.


Noot voor de redactie: Meer informatie is verkrijgbaar bij Marcel Joosten, bereikbaar op marcel.joosten@centralpoint.nl of 088-4300304. Informatie over Centralpoint is te vinden op www.centralpoint.nl/overons

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-28T15:59:27.000Z Centralpoint.nl
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.