Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ACA IT-Solutions Best New Cipher Partner Gemalto

ACA IT-Solutions is door IT-Security fabrikant Gemalto uitgeroepen tot Best New Cipher Partner 2017. Deze Award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gemalto Partner Event 2017. De Best New Cipher Partner Award kreeg ACA IT-Solutions vanwege de uitzonderlijke prestaties en complexe projecten in de afgelopen periode.

ACA IT-Solutions is door IT-Security fabrikant Gemalto uitgeroepen tot Best New Cipher Partner 2017. Deze Award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gemalto Partner Event 2017. De Award werd uitgereikt door Dirk Geeraerts (Regional Sales Director Benelux & Southern Europe van Gemalto) en Thijs Claassens (Channel Manager Netherlands van Gemalto) aan Johan Peeters (Sales Specialist van ACA IT-Solutions).

‘Klantgerichte en innovatieve aanpak van complexe projecten’

Gemalto (ook wel bekend van het voormalige merk SafeNet) is gespecialiseerd in token authenticatie, password management, single sign on en data encryptie. ACA IT-Solutions is een System Integrator en Hosting Provider. In het brede palet van (totaal)oplossingen van ACA IT-Solutions heeft Gemalto op het vlak van IT-Security een belangrijke positie ingenomen. De Best New Cipher Partner Award kreeg ACA IT-Solutions vanwege de uitzonderlijke prestaties en complexe projecten in de afgelopen periode.

Dirk Geeraerts, Regional Sales Director Benelux & Southern Europe at Gemalto licht toe: “ACA IT-Solutions heeft een enorme groei doorgemaakt in 2016/2017 en sterk bijgedragen aan het resultaat voor Gemalto. ACA IT-Solutions heeft een eigen technisch team om klanten professioneel te kunnen assisteren. Daarbij hebben zij aangetoond zeer klantgericht en innovatief te werk te gaan.”

“Zo is ACA IT-Solutions een van de eerste partners in Nederland die een Usage Based-oplossing aanbiedt, waardoor zowel grote als kleinere organisaties effectief en kosten beheersbaar gebruik kunnen maken van Gemalto. Door deze klantgerichte en innovatieve instelling heeft ACA IT-Solutions zichzelf met Gemalto sterk in de markt gezet en is de titel ‘Gemalto Best New Cipher Partner’ meer dan verdiend.”

Bescherming van privacygevoelige data

Dennis Schunselaar, Corporate Sales Manager ACA IT-Solutions: “IT-Security is een zeer actueel gespreksonderwerp. Cybercriminelen hebben de afgelopen periode met veel succes zeer gerichte aanvallen uitgevoerd op zakelijke omgevingen. ACA IT-Solutions heeft veel ervaring met het uitrollen van complete IT-Security projecten, passend bij de specifieke situatie van de opdrachtgever. Hiervoor werden we eerder geroemd door Kaspersky Lab, Barracuda Networks en Dell EMC.”

“De oplossingen van Gemalto zijn voor iedere organisatie van essentieel belang. Dit geldt voor alle organisaties met medewerkers die lokaal werken, extern werken, in het binnenland en in het buitenland. Uiteraard ook organisaties die veel werken met privacygevoelige data kunnen niet om de oplossingen van Gemalto heen. Wij helpen organisaties met het gehele traject. Van advies, design, implementatie tot en met het complete beheer en support hiervan.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-26T13:58:33.000Z ACA IT-Solutions
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.