Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kabisa Amsterdam naar nieuwe locatie

Om de randstad beter van dienst te zijn verhuist Softwarebedrijf Kabisa naar een groter pand in de regio Amsterdam. Kabisa verwacht vanuit Amsterdam verder te kunnen groeien in Nederland. Kabisa is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software. Onder meer Philips, Seacon, ASML, YellowBrick, Vodafone, Enexis en Fatboy zijn klanten van het bedrijf.

Om de randstad beter van dienst te zijn verhuist Kabisa naar een groter pand in de regio Amsterdam. Kabisa verwacht vanuit Amsterdam verder te kunnen groeien in Nederland. Kabisa is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software. Onder meer Philips, Seacon, ASML, YellowBrick, Vodafone, Enexis en Fatboy zijn klanten van het bedrijf.

De nieuwe locatie voldoet aan de groeistrategie die Kabisa wil bewerkstelligen van personeel en klanten in de omgeving van Amsterdam en de Randstad. Daarnaast biedt de locatie een prettige omgeving waar op een zowel formele als informele wijze met elkaar kan worden gewerkt aan succesvolle ICT oplossingen. Dit in combinatie met de goede ligging en voldoende parkeergelegenheid maakt het een goed toegankelijke en zeer prettige kantooromgeving.

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Daalwijkdreef 47 in te Amsterdam-Zuidoost. Door de professionele inrichting heerst er een zakelijke en aangename ambiance.

Naast een kantoor in Amsterdam heeft Kabisa ook vestigingen in Weert en Eindhoven.

Kabisa is in 2006 opgericht en groeide vanuit het limburgse Weert naar een omvang van zo'n 40 medewerkers. De ambitie voor de business unit in Amsterdam is eenzelfde groei te realiseren als in Weert/Eindhoven. Kabisa kreeg de NRC Carrière Helden award 2016/2017 voor aantrekkelijkste werkgever in de categorie van bedrijven met tussen de 15 en 500 medewerkers.

Kijk voor meer informatie op https://kabisa.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-10T09:06:57.000Z Kabisa