Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vivaldi Software op Medica Düsseldorf

Beurs vindt plaats van 13 t/m 16 november

Vivaldi Software, leverancier van QMS applicaties, is aanwezig op de beurs Medica Düsseldorf van maandag 13 tot en met donderdag 16 november. Met zo'n 130.000 bezoekers en ruim 4.900 exposanten is deze beurs al jaren wereldwijd DE vakbeurs voor de Life Sciences & Health en medisch-technologische industrie. Vivaldi Software is te vinden in Hal 17, op het Belgische paviljoen, onder stand nummer 17D61. Bezoekers van de Medica Düsseldorf zijn van harte welkom op de stand van Vivaldi Software, die herkenbaar is aan de beeltenis van Antonio Vivaldi.

VIVALDI QMS

Vivaldi QMS bestaat uit applicaties voor document management, workflow management (CAPA’s, klachten, incidenten, claims, kalibraties, onderhoud, RIE) en training/competentie management. Alle Vivaldi QMS onderdelen voldoen daarbij volledig aan de criteria van FDA, GMP en ISO.

ANTONIO VIVALDI ALS METAFOOR

Antonio Vivaldi was vernieuwend in zijn tijd, zeker met zijn compositie van de vier jaargetijden. De overeenkomst tussen Deming’s 'Plan-Do-Check-Act' cyclus en de compositie van Antonio Vivaldi, was voor Vivaldi Software destijds reden om te kiezen voor deze treffende metafoor.

MEDICA DÜSSELDORF / DUITSE STRATEGISCHE PARTNERS

Vivaldi Software heeft vestigingen en vertegenwoordigingen in België, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Singapore, Bulgarije, Suriname, Litouwen en Marokko. Momenteel zoekt Vivaldi Software strategische partners in Duitsland, met medische technologie als werkgebied. Vivaldi Software verwacht tijdens de beurs bestaande en nieuwe klanten te treffen.

MEER INFORMATIE / CONTACT

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kan contact worden opgenomen met Vivaldi Software via de website: www.vivaldisoftware.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-02T11:43:00.000Z Vivaldi Software
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.