Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

R2 lanceert website aanschaf opensource software

R2 IT groep uit nieuwegein lanceert de website voor aanschaf opensource software, op deze website kunt u direct een aanvraag doen voor de aanschaf van Opensource software, u wordt hierdoor geheel ontzorgt in uw subscriptions en support !

Veel bedrijven zijn prima in staat om hun licenties van Closed Source software te onderhouden omdat hier veel commerciële bedrijven mee bezig zijn.
We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het aanschaffen van Opensource software voor inkopers en bedrijven vaak veel vragen met zich mee brengt.

R2 IT groep kan u daarin assisteren en heeft hiervoor een website ontwikkeld: R2Software.nl

Op deze website is het gemakkelijk om een aanvraag te doen voor uw Opensource software. Verlengen en/of aankopen van uw subscripties en software wordt zo gemakkelijk geregeld en u wordt hierbij volledig door ons ontzorgt. De subscripties en updates voor uw Enterprise omgeving zijn altijd goed geregeld, bij een aanvraag voor software heeft u altijd binnen één werkdag de offerte in huis.

Vanwege het feit dat R2 software samenwerkt met de andere bedrijven binnen de R2 IT groep, kunt u naast de software ook beschikken over de juiste consultants en trainingen om de software binnen uw bedrijf te implementeren.

U kunt zich gemakkelijk abonneren op een maandelijkse nieuwsbrief. Ook zullen we het komende jaar een aantal evenementen en gebruikersdagen organiseren vanuit de verschillende softwareproducten die we voeren. Dit zal gezamenlijk gebeuren met de leveranciers, distributeurs en bedrijven binnen de R2 IT groep.

Kortom, wilt u Opensource software in uw organisatie goed geregeld hebben bel of mail dan vandaag nog met R2Software en u bent uw zorgen kwijt, wij helpen u graag verder.

Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@r2.nl of bel direct met :
Tristen van Schaik: 06-48748791

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-08T12:51:59.000Z R2 IT groep b.v.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.