Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epson introduceert WorkForce serie: WF-C5000

De nieuwe printermodellen zijn ideaal voor kleine werkgroepen en verbruiken tot 90% minder energie tijdens het afdrukken dan vergelijkbare lasermodellen. Dit ondanks hun hoge afdruksnelheden, waarmee ze de snelste 'First Page Out Time' (FPOT) voor zowel kleuren- als zwart-wit prints behalen in vergelijking tot soortgelijke laserprinters. Slechts zeven seconden van de slaapmodus. De nieuwste zakelijke inkjetprinters van Epson printen de eerste pagina sneller dan vergelijkbare laserprinters en verbruiken bovendien tot 90% minder stroom. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze de snelste scansnelheid voor kleur hebben in de klasse van 24 ppm.

De vier modellen in deze serie zijn ontworpen om geld en energie te besparen en de productiviteit te verhogen. De printers kunnen bedrijven helpen om ten minste 50% te besparen op hun CCP (kosten per pagina) in kleur ten opzichte van vergelijkbare lasermodellen3. Het nieuwe ink supply system is eenvoudiger te vervangen en maakt een hoger paginarendement mogelijk, met een indrukwekkende afdrukcapaciteit van maximaal 10.000 pagina's in zwart-wit of 5.000 in kleur, zonder het vervangen van verbruiksmaterialen4 op de PDL-modellen.

Oscar van der Linden, Country Manager Epson Nederland, zegt: 'Deze serie printers en multifunctionele apparaten voor kleine werkgroepen is ideaal voor de zakelijke omgeving, van kleine kantoren tot grote ondernemingen die voorheen mogelijk laserprinters hebben gebruikt maar nu op zoek zijn naar kostenbesparingen, verhoging van de productiviteit en beperking van de uitvaltijd. Daarnaast profiteren ze ook nog van een vermindering van de milieu-impact en een verbetering van hun MVO-reputatie.'

Dankzij de inkjettechnologie bieden al deze modellen uiteraard de voordelen van probleemloos afdrukken met minimaal onderhoud. Dit leidt niet alleen tot een verhoging van de productiviteit, maar het hittevrije en contactloze afdrukproces levert bovendien extra mediaflexibiliteit. En wat betreft media heeft deze productserie met 330 vel de grootste standaard papiercapaciteit in dit marktsegment.

De printers zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik en bieden software en features die voldoen aan de behoeften van diverse gebruikers. Programma's zoals Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro en Epson Device Admin6 voegen extra functionaliteit toe aan het apparaat en doen meer dan alleen afdrukken en scannen. Dankzij Epson Open Platform7 en onze samenwerking met ISV's kunnen we nog meer oplossingen bieden, zoals PaperCut print management software. Daarnaast biedt NFC ondersteuning voor het afdrukken vanaf mobiele apparaten, waarmee gebruikers de flexibiliteit krijgen om vanuit het hele kantoor af te drukken. De WF-C5000-serie is leverbaar via een Epson Print365 managed print service pakket, inclusief service en ondersteuning met snelle respons, zodat u er onbezorgd op kunt vertrouwen dat uw zakelijk printwerk kosten-effectief en storingsvrij wordt uitgevoerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-16T11:45:47.000Z Epson Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.