Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Groeiend Data2Track krijgt nieuw onderkomen

Data2Track is verhuisd naar een nieuw modern pand in Barneveld. Door de economische groei binnen de transportsector, maar met name de innovatieve apps die het bedrijf aanbiedt, is Data2Track flink gegroeid in 2017. Het bedrijf heeft daardoor meer capaciteit nodig.

Data2Track levert slimme telematica oplossingen voor de transportsector. Onder andere transportbedrijven Van Rooijen, Steenbergen en Van den Brink maken gebruik van de oplossingen van Data2Track. Naast telematica oplossingen, biedt het bedrijf ook een urenregistratie pakket aan met het recent ontwikkelde FleetTime. Dit systeem zorgt voor direct inzicht in de gewerkte uren van de medewerkers van transportbedrijven.

Aanhoudende groei

Directeur Rob Bouwer is positief over de toekomst: “De transportsector blijft groeien en wij groeien daar gelukkig in mee. En dat is ook niet zo gek, onze oplossingen ondersteunen, ontzorgen en zijn enorm efficiënt. Die combinatie van factoren helpen onze klanten bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Cruciaal in deze snelgroeiende sector” aldus Bouwer.

Realiteit

Met haar wortels in Groot-Brittannië (voormalig Securicor) heeft het bedrijf een flinke omslag gemaakt in 2009. De focus kwam weer te liggen op de basis: transport van A naar B, positiebepaling, communicatie, navigatie en veiligheid. “We wisten dat we een nieuw product moesten ontwikkelen waarmee we ons konden profileren en wat met de tijd mee kon groeien. Nu in 2018 bieden we een van de meest innovatieve pakketten aan binnen de sector.”

Toekomst

Het nieuwe pand is de aftrap naar een mooie toekomst waarin Data2Track verder kan bouwen. Nu dus geen flinke koerswisseling als in 2009, maar een verdere verdieping van het huidige product. “Onze klanten bepalen in principe grotendeels de koers van Data2Track. Onze oplossingen moeten ten slotte bijdragen aan wat zij belangrijk vinden. Daarom leveren wij ook vaak maatwerk oplossingen.” Toch kijkt Data2Track al verder, de opkomst van elektrisch rijdende vrachtwagens en zelfs zelfrijdende vrachtwagens bijvoorbeeld. Dat is waarschijnlijk de volgende stap en ook dan zal Data2Track een rol van betekenis blijven spelen.

Over Data2Track

Data2Track is een nationaal opererende organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van Fleet management systemen. Wij bieden innovatieve, modulair opgebouwde oplossingen, ondersteund door een professionele service en supportdesk. De oplossingen van Data2Track zijn gericht op het efficiënter inzetten van voertuigen en medewerkers. We maken daarbij gebruik van een eigen platform waarop diverse boordcomputer systemen kunnen worden aangesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-30T16:38:42.000Z Data2Track
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.