Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vivaldi Software ook ISO9001:2015 gecertificeerd

Na behalen van de ISO 9001:2008 certificering voldoet Vivaldi Software nu ook aan de ISO 9001:2015 norm. Een ISO 9001:2015 certificaat toont aan dat een organisatie aan de eisen en wensen van klanten en stakeholders voldoet, de geldende wet- en regelgeving toepast, dat het rekening houdt met kansen en risico’s én dat continu verbeteren geborgd is in de organisatie. De norm is opgebouwd volgens de High Level Structure (HLS), zodat de structuur gelijk is aan de andere nieuwe ISO normen zoals ISO 27001, ISO 14001 en ISO 45001.

De ISO 9001:2015 vraagt dat een organisatie haar kwaliteitsmanagementsysteem voortaan opbouwt vanuit de specifieke context waarbinnen ze actief zijn. Dat houdt onder meer in dat men als organisatie rekening moet houden met de noden en verwachtingen van belanghebbenden en dat men interne en externe strategische kwesties evalueert en behandelt. Men moet als organisatie aantonen dat men de verwachtingen van alle betrokken partijen begrijpt en erop inspeelt.

Vivaldi Software ontwikkelt sinds 1995 software voor het management van kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid (QHES). Vivaldi’s QMS bestaat uit applicaties voor document management, workflow management (CAPA’s, klachten, incidenten, claims, kalibraties, onderhoud, audits, RIE) en training/competentie management.

Vivaldi’s QMS voldoet daarbij volledig aan alle criteria van ISO, FDA en GMP. Men heeft eigen kantoren in België, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Singapore en ‘representatives’ in Bulgarije, Suriname, Litouwen en Marokko. Vivaldi Software wordt gebruikt door ruim 75.000 personen, werkzaam bij 400 uiteenlopende organisaties, in 20 landen.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kan contact worden opgenomen met Vivaldi Software via de website www.vivaldisoftware.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-01T17:46:00.000Z Vivaldi Software
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.