Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PCextreme, VIP Internet en Savvii onderdeel TWS

Total Webhosting Solutions (TWS) verstevigt haar marktpositie met de acquisities van PCextreme, VIP Internet en Savvii.

PCextreme is sinds 2004 actief als internet service provider. De technisch gedreven onderneming  staat bekend om haar vooruitstrevende cloud infrastructuur- en webhosting diensten. "We hebben  de marktontwikkelingen goed in de gaten gehouden en onderzocht vanuit welke positie wij de  potentie van PCextreme maximaal kunnen benutten”, zegt Lennert den Teuling, CEO van  PCextreme. “Wij kunnen ons nu meer op onze core-business richten en worden daardoor nog meer in  onze kracht gezet, waarbij wij wel onze autonomie en unieke identiteit binnen TWS behouden. Dat  was voor ons doorslaggevend in de beslissing ons aan de groep te verbinden."  

VIP Internet levert sinds 1999 shared hosting diensten. Het bedrijf startte met domeinnaamregistraties en groeide uit tot een van de grootste regionale hosters in Nederland. Het snelgroeiende Savvii is sinds 2013 actief als Managed WordPress-hostingprovider. Vijf jaar later  levert Savvii als grootste Managed WordPress-hoster in Nederland een snelle en veilige omgeving  voor WordPress-sites. Het bedrijf heeft een sterke focus op agencies en goede support.  Flip Keijzer, CEO van VIP Internet en Savvii: “De aansluiting van VIP Internet en Savvii bij TWS stelt ons in staat onze (inter)nationale positie verder uit te bouwen. Tegelijkertijd krijgen we hiermee de  unieke kans te leren van de kennis en expertise van andere business units binnen TWS. Ik ben ervan  overtuigd dat we onze bedrijven met deze stap naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”  

Zelfstandig opereren met voordelen van een groep 

Binnen TWS opereren de bedrijven zelfstandig, om optimaal op de markt in te kunnen spelen en  ondernemerschap te stimuleren. Als groep heeft TWS de schaal om kostenefficiënt te werken,  kwaliteit te borgen en te investeren in de toekomst. Matthieu van Amerongen, TWS: “Met VIP Internet, Savvii en PCextreme voegen we drie mooie bedrijven toe aan TWS. Ieder op hun eigen wijze  dragen de nieuwe aanwinsten bij aan het realiseren van onze ambitie als best-in-class dienstverlener  in de markt. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom.”  

TWS heeft de ambitie om versneld te groeien middels acquisities in Nederland en Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-09T12:03:40.000Z Total Webhosting Solutions
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.