Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Misco Solutions genomineerd door HPE

Misco Solutions is genomineerd als HPE Hyperconverged Partner of the Year 2018. De nominatie bekroont de succesvolle sales- en marketing- activiteiten door Misco Solutions rondom het hyperconverged infrastructure-portfolio van Hewlett Packard Enterprise.

Amstelveen, 24 mei 2018 – Misco Solutions is genomineerd als HPE Hyperconverged Partner of the Year 2018. De nominatie bekroont de succesvolle sales- en marketing- activiteiten door Misco Solutions rondom het hyperconverged infrastructure-portfolio van Hewlett Packard Enterprise. De uiteindelijke winnaar van de partner award zal bekend worden gemaakt op HPE Reimagine, het jaarlijkse partner event van Hewlett Packard Enterprise, dat op 12 juni plaatsvindt.

De nominatie toont aan dat Misco Solutions over de juiste kennis en kunde beschikt om het hyperconverged-portfolio van Hewlett Packard Enterprise succesvol te positioneren in de zakelijke- en publieke markt. Als een van de eerste samenwerkingspartners investeert de organisatie al vanaf het begin actief in kennisopbouw onder klanten en medewerkers. Dat uit zich onder andere in de vorm van diverse trainingssessies en marketingactiviteiten. Deze inspanningen hebben geleid tot een solide fundering voor verdere adoptie van de Hewlett Packard Enterprise hyperconverged-oplossingen onder zakelijke klanten.

“We zijn erg trots op deze nominatie,” vertelt Misco Solutions Sales Director Nils Veerman. “Al vanaf het begin hebben wij de hyperconverged-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise omarmd. We herkenden direct de meerwaarde van deze technologie voor onze klanten. Daarom hebben we breed ingezet op het verhogen van het kennisniveau. Een voorbeeld daarvan is de website itvandetoekomst.nl, een kennisplatform dat we samen met Hewlett Packard Enterprise hebben ontwikkeld. Hiermee maken we de technologie op een laagdrempelige manier behapbaar voor onze klanten. Zo herkennen zij snel de voordelen van deze slimme oplossingen. Ondertussen blijven we kijken naar nieuwe mogelijkheden, zoals de ontwikkeling van een Hyperconverged-as-a-Service-dienstverlening.”

“We hanteren hoge voorwaarden voor deze nominatie,” vertelt Remco Lommerde, Partner Sales Manager Hewlett Packard Enterprise. “Een hoge mate van betrokkenheid, expertise en investeringsbereidheid zijn hierin zeer belangrijk. Misco Solutions heeft zich hierin bewezen. Zij begrijpen hoe de adoptie van hyperconverged-oplossingen, zoals SimpliVity, zakelijk succes aan klantzijde kunnen opleveren. Door mee te denken kunnen ze de eindklant optimaal bedienen. De mooie resultaten zijn daar getuige van. Wij zijn dan ook erg blij met hen als samenwerkingspartner.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-24T15:58:08.000Z Misco Solutions B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.