Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computer Futures lanceert nieuwe dienstverlening

Amsterdam, 11 juli 2018 – IT-recruitmentbureau Computer Futures introduceert Computer Futures Detachering. Dit bedrijfsonderdeel richt zich op IT-detachering en biedt adequate invulling aan de groeiende vraag naar duurzame inzetbaarheid. IT-specialisten hebben behoefte aan zekerheid en organisaties aan hoge kwaliteit. De detacheringstak biedt professionals afwisselende projecten in combinatie met de voordelen van een vaste werkgever, zoals een vast arbeidscontract en ontwikkeltrajecten. Tegelijkertijd worden organisaties ontzorgd en voorzien van duurzaam inzetbare IT-specialisten. Op de lange termijn heeft de organisatie als doel om projectverantwoordelijkheden binnen organisaties op te pakken, om nog meer als strategisch partner te fungeren.

Samen met verschillende andere partijen zet Computer Futures zich onder leiding van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) in voor een imagoverandering van detachering. Het doel is dat detachering niet langer gezien wordt als flexibele inzet, maar als duurzame arbeid. Computer Futures Detachering denkt vanuit strategisch oogpunt mee met organisaties over de inzet van medewerkers op de lange termijn. De IT-professionals gaan met name aan de slag op projectbasis bij grote organisaties in onder andere banking & finance, healthcare en engineering. 

“Binnen de detacheringstak staat de IT-professional centraal”, zegt Tim Riensema, Business Manager bij Computer Futures Detachering. “Ons streven is om de IT’er altijd het gevoel te geven dat hij gehoord wordt; we hebben hiervoor veel persoonlijke aandacht en bieden goede, passende opdrachten. Daarnaast is Computer Futures Detachering een kennisplatform. Door middel van bijvoorbeeld meet-ups en kennissessies delen IT-professionals kennis en skills die zij hebben opgedaan tijdens een opdracht met anderen. De combinatie van ontwikkeling en mooie projecten maakt dat wij uitstekende IT-professionals in ons portfolio hebben. Hiervan profiteren onze opdrachtgevers en dit zorgt dat we juist de uitdagende projecten kunnen oppakken waar we energie van krijgen.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-11T09:37:52.000Z Computer Futures
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.