Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Misco Solutions overnameakkoord Computacenter

Misco Solutions heeft een overnameakkoord bereikt met de Engelse ICT-dienstverlener Computacenter. De acquisitie stelt Misco Solutions in staat het uitgebreide dienstenportfolio verder door te ontwikkelen. Computacenter profiteert op haar beurt van een sterk portfolio aan klant- en vendorrelaties, en expertise in de lokale markt.

Door van elkaars krachten gebruik te maken ontstaat veel meerwaarde voor organisaties in de private en publieke sector. Computacenter is nu in staat om haar positie op internationaal niveau te versterken. “De overname van Misco Solutions biedt ons een kans om een sterkere positie in Europa te bemachtigen. In Nederland zijn veel hoofdkantoren gevestigd van Europese en mondiale organisaties. Daarnaast beschikt Misco Solutions over een aantrekkelijk klantenbestand, waaronder veel grote enterprises en overheidsorganisaties”, aldus Lieven Bergmans, European Development Director binnen Computacenter.

Het kennisniveau bij Misco Solutions is bijzonder hoog en het dienstenportfolio erg uitgebreid, waardoor de klant tijdens iedere fase van de ICT-lifecycle volledig ontzorgd kan worden. Gecombineerd met Computacenters resources, expertise en internationale ervaring stelt dit beide organisaties in staat om gezamenlijk verder te groeien bij bestaande en nieuwe klanten.”

“We zijn erg blij met de acquisitie van Misco Solutions door Computacenter”, zegt Adriaan Elsman, Algemeen Directeur van Misco Solutions. “Computacenter is een sterke internationale ICT-dienstverlener. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog beter oplossingen ontwikkelen die onze klanten ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelstellingen. Samen laten we hen optimaal profiteren van de voordelen van digitale transformatie. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst, waarin we klanten uiteraard van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve dienstverlening blijven voorzien.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-03T13:44:22.000Z Misco Solutions B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.