Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dignitas neemt onderdeel van Ajilon Finance over

Na de succesvolle lancering van IT Business en IT Security Consultants in 2017 voegt Dignitas nu een Finance divisie toe aan de groep. Door middel van overname van dit onderdeel van de dochteronderneming van de Adecco Group Nederland wil Dignitas haar dienstverlening verder vormgeven.

Vanaf januari 2019 zal de consultancy onderneming uit De Bilt een bedrijfsonderdeel rijker zijn; Dignitas Finance Professionals zal dan een nieuw begrip worden in de markt.

“De toenemende versmelting van IT en Finance, alsmede het steeds meer data-gedreven karakter van finance vormen voor ons onder meer reden om deze stap te maken”, aldus mede-eigenaar Leunes Hage. Dignitas gaat zich met dit nieuwe bedrijfsonderdeel richten op het detacheren van professionals op het gebied van financial en business control, reporting, analyse, compliance en risk management.

Mede-eigenaar Maarten Fraterman onderbouwt verder: “Met deze stap willen we ook onze in 2017 afgegeven groeiambitie verder invullen en wij zitten nu nog completer aan tafel bij onze opdrachtgevers. De hoge kwaliteit van de profielen van de professionals die van Ajilon naar Dignitas over komen vormen een schat aan potentie voor onze nieuwe dienstverlening”.

Dignitas Group heeft na de overname tegen de 90 medewerkers actief en bedient met deze professionals haar klanten op het gebied van Workspace, Cloud, Data, Security en Finance consultancy. Door deze stap willen we dan ook nog meer kruisbestuiving teweeg brengen dan we nu al doen. Zowel de opdrachtgevers van de finance divisie als de diverse IT onderdelen van Dignitas zullen gaan profiteren van deze uitbreiding.

En last but not least, onderstreept de Dignitas directie, is de cultuur van Dignitas een bewezen formule, waarbij onze klantgerichte collega centraal staat en iedereen op zijn of haar eigen wijze bijdraagt aan het grotere geheel. “Waardigheid blijft het centrale thema van hoe we, zowel binnen als buiten de organisatie met elkaar om willen gaan. Wij heten de nieuwe collega’s dan ook van harte welkom en we zien uit naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen met trots de Dignitas-dienstverlening bij onze klanten kunnen blijven garanderen.”

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact met ons opnemen via +31302099980 of info@dignitas.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-19T15:57:25.000Z Dignitas Group
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.