Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Webstart maakt mooie websites betaalbaar

Ondernemers op zoek naar een kwalitatieve website kunnen nu terecht bij Webstart voor een alles-in-een website voor €1495.

Geboren uit behoefte om ook ondernemers met een kleiner budget een écht kwaliteitsproduct aan te bieden is Webstart ontwikkeld.

Door vanuit een vooraf bepaald stramien te werken zijn ontwikkelingskosten te drukken wat resulteert in een A-kwaliteitsproduct voor een vriendelijke prijs.

Met de lancering van Webstart spreekt het Alkmaarse bureau een nieuwe markt aan. “Nu kan ik ook kleine ondernemers een onderscheidende website aanbieden” legt oprichter Bart Kroone uit. “Zonder in te leveren op kwaliteit kunnen we nu een fantastische website aanbieden voor een scherpe prijs, daar ben ik trots op.”

De eerste tevreden klanten zijn er al. “Mijn webstart website heeft een frisse en persoonlijke uitstraling” zegt Pomme van Roo met trots over de nieuwe website van Pomme’s Lash Bar. Ook de Company Coach Bernard Bierhuizen is enthousiast over webstart “Tijdens het creatieve proces ontstaat er persoonlijke en unieke website. Dat voel je gewoon!”.

Ook een alles-in-een website voor €1495? Kijk voor voorbeelden en inspiratie op Webstart.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-04T17:44:58.000Z Webstart
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.