Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Terugblik PIM+ IT Monitoring Event 2019

Afgelopen maand kwamen 120 deelnemers bij elkaar voor het tweede PIM+ IT Monitoring Event. Dit event is georganiseerd door X-ICT. Tijdens het event kwamen gebruikers van PIM+ en geïnteresseerden bij elkaar om te netwerken, kennis op te doen over monitoring en ervaringen uit te wisselen.

Afgelopen maand kwamen 120 deelnemers bij elkaar voor het tweede PIM+ event. Dit event is georganiseerd door X-ICT. Tijdens het event kwamen gebruikers van PIM+ en geïnteresseerden bij elkaar om te netwerken, kennis op te doen over monitoring en ervaringen uit te wisselen.

“We ontwikkelen PIM+ voor onze klanten en doen dat ook samen met onze klanten. Dat betekent dat we regelmatig evenementen organiseren waar we klanten voor uitnodigen om hun input te horen en van onze kant laten weten welke ontwikkelingen er aan zitten te komen en waar we mee bezig zijn” vertelt Dennis van der Vegte, directeur X-ICT.

Tijdens het event bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad volgden de deelnemers hun eigen gekozen programma met verschillende sessies. PIM+ consultants verzorgden drie verschillende kennissessies. Deze bestonden uit een uitgebreide demo, een sessie over de mogelijkheden van visualiseren van data en een sessie over de ontwikkelingen op het gebied van monitoring. Tijdens deze laatste sessie werd ook de nieuwste release van PIM+ (HQ) onthuld.

Daarnaast verzorgden drie PIM+ gebruikers een sessie. Sprekers van het Deltion College, Amsterdam UMC en gemeente Hilversum vertelden de deelnemers van de sessie meer over monitoring bij hun organisaties.

In deze video ziet u een impressie van deze dag.

PIM+ event 2020

De datum voor het PIM+ event in 2020 is ook al bekend. Op donderdag 26 maart 2020 organiseren we een nieuw groot PIM+ event. Wilt u hier bij zijn? Laat uw gegevens achter via deze link en verzeker u nu al van deelname volgend jaar.

Regiosessies

Het hele jaar door organiseert X-ICT verschillende PIM+ activiteiten. Wilt u meer weten over hoe u monitoring kunt inzetten en hoe dit bijdraagt aan de continuïteit van uw organisatie? Wilt u met anderen in gesprek gaan over monitoring en zien hoe andere organisaties met monitoring werken?

Bezoek dan één van de verschillende regiosessies die we organiseren bij verschillende PIM+ gebruikers. Meer informatie hierover vindt u hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-09T11:47:25.000Z X-ICT B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.