Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IT-Profile wint aanbesteding bij ICT-NML

Limburgse gemeenten gunnen IT-Profile opdracht voor inhuur ICT-specialisten.

ICT NML, een samenwerkingsverband van gemeenten in Noord- en Midden-Limburg, heeft in een Europese aanbesteding de opdracht voor de inhuur van ICT-specialisten gegund aan het Veldhovense bedrijf IT-Profile. ICT NML verzorgt voor de aangesloten partners het ICT-beheer, ICT-onderhoud en faciliteert bij automatiseringsvraagstukken.

IT-Profile is de komende twee jaar verantwoordelijk voor een kwalitatieve invulling van de inhuur van ICT-professionals bij ICT NML. Tijdens de aanbesteding kwam IT-Profile als beste uit de bus, met een score van 100% op kwaliteit.

IT-Profile biedt vanuit het hoofdkantoor in Veldhoven een totaalconcept voor de detachering van ICT-professionals, de werving en selectie en Inhouse Recruitment. Hiermee heeft het bedrijf een sterke positie in de markt voor een fulltime service dienstverlening voor de invulling van de ICT-capaciteitsbehoefte bij opdrachtgevers. Met een team van meer dan 70 IT-specialisten en een flexibele schil van zo’n 3000 kandidaten is het bedrijf sinds 1995 actief in de markt van arbeidsbemiddeling en in de (semi-)overheidsbranche.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-07T10:21:01.000Z IT-Profile
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.