Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Future-proof integratie op Europese schaal

SAP Integratie specialist QforIT uit ’s-Hertogenbosch en het IT engineering bedrijf COERA met vestigingen in Duitsland, Nederland en Roemenië, zijn een samenwerking aangegaan onder de naam GLUE. Hierdoor worden ze een van de grotere integratiepartijen in Europa en brengen ze full-service cloud integratie, identity & access management en front-end ontwikkeling naar een hoger niveau.

Vandaag de dag hebben veel bedrijven al profijt gehad van de overstap naar de cloud, dankzij infrastructurele schaal en standaardisatie van software-as-a-service (SaaS). Maar de kracht van de cloud wordt pas echt ontsloten bij het verbinden van alle onderliggende aspecten.

Vanuit een holistisch perspectief verbindt GLUE cloud integratie, identity & access management en front-end ontwikkeling om zo tot stabiele, future-proof integratie oplossingen voor de Intelligent Enterprise te komen. Core suites zoals SAP Cloud Platform Integration worden uitgebreid met slimme, high-value oplossingen op basis van (low-)code applicatie ontwikkeling. Naast het adviseren, ontwerpen en implementeren van oplossingen biedt GLUE ook 24/7 operationeel support.

“Wij geloven dat de kracht van de cloud ligt in een holistische aanpak. Een concurrentie voordeel krijgen hangt af van hoe goed je kunt integreren.” - Theo Punter

Dankzij brede expertise in (cloud-)integratie, ontzorgt Glue haar klanten op zowel ontwerp, ontwikkeling als operatie van hybride cloudlandschappen. Hierdoor kunnen zij zich richten op wat echt belangrijk is, innovatie van bedrijfs- en productieprocessen en een perfecte dienstverlening.

“Glue is de perfecte combinatie van user- en applicatie integratie.” - Martin Jaspers

Over QforIT

QforIT is een best-in-class Enterprise Application & Integration expertise partner van SAP.  Haar services en oplossingen ontsluiten Digital Transformation en bedrijfsinnovatie door slimme integratie binnen de 4 pijlers van de Intelligent Enterprise: Process, People, Thing en Data. Vanuit dit perspectief richt QforIT zich voornamelijk op oplossingen binnen het SAP en Mendix portfolio.

Over COERA

Sinds 2013 richt COERA zich op cloud integratie in het algemeen met Identity & access management als specialisme. COERA gelooft dat het veilig beheren van digitale identities een kern onderdeel is van moderne IT landschappen.

“Onze bedrijven hebben vele jaren ervaring in het bouwen en integreren van cloud oplossingen. Door onze samenwerking lijmen we de onderliggende structuur van multi-cloud architectuur aan elkaar waardoor onze klanten zich kunnen richten op innovatie en nieuwe zakelijke kansen.” - Anca Borodi

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-20T14:13:23.000Z Glue
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.