Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Praegus Academy lanceert online leerplatform

Praegus Academy heeft een nieuw online leerplatform gelanceerd voor iedereen die te maken heeft met software testen. Met een groot aanbod aan (gratis) trainingen verkrijgen cursisten een brede basis op het gebied van software testen en testautomatisering. De trainingen zijn volledig Nederlandstalig, wat uniek is, en maakt gebruik van laagdrempelig in te zetten tools. Hierdoor kan iedereen aan de slag met de trainingen. Naast het leren in je eigen tempo is het ook mogelijk om bij de training ondersteuning te krijgen van de docent en toe te treden tot een besloten online community. Op deze manier kunnen de cursisten al hun vragen direct stellen aan de docenten en kunnen zij kennis uitwisselen met andere studenten.

Om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met software testen of om je vakkennnis up to date te brengen/houden, is de Praegus Online Academy ontstaan. Dit (gratis) online leerplatform biedt verschillende trainingen aan op het gebied van onder meer testautomatisering, performance-, unit- en securitytesten. Per onderwerp worden cursisten eerst de basiselementen bijgebracht, voordat zij zelf aan de slag gaan. Tevens kunnen cursisten hands-on aan de slag met (Open Source) Tooling. De trainingen zijn volledig in het Nederlands en bestaan uit verschillende onderwerpen. Zo zijn er videovoorbeelden, tekstuele uitleg, code voorbeelden, quizvragen en (tussentijdse)opdrachten in de trainingen verwerkt. Na afloop van een training ontvangt de cursist een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Het is ook mogelijk om naast de basiselementen dieper op de materie in te gaan. De verdiepingsslag wordt gemaakt met de betaalde ‘advanced’ trainingen. Bij deze trainingen worden er complexere situaties behandeld en nóg meer functies uitgelicht. Ook hier is het mogelijk voor cursisten om in contact te komen met docenten voor ondersteuning met de onlinesupport module. Hiermee krijgen zij toegang tot de besloten community en kunnen zij kennis delen met andere studenten.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-02T15:53:53.000Z Praegus B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.