Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hands on wordt Silver-partner van HPE

Hands on Information Management heeft van Hewlett Packard Enterprise (HPE) Nederland de felbegeerde status van Silver Partner ontvangen. Het is één van de prominente partnerstatussen die HPE uitreikt aan partners die zich onderscheiden door hun kennis en ervaring op specifieke technologiegebieden. De nieuwverworven status is een erkenning voor de gedegen kennis en expertise die Hands on in huis heeft omtrent oplossingen voor hybride IT.

"Een Silver-status krijgt een businesspartner niet zomaar. De partner heeft de juiste (technische en sales) certificeringen in huis en ook de vereiste omzetdoelstellingen gerealiseerd”, vertelt Eelko Broers, Partner Sales Manager bij Hewlett Packard Enterprise. “Hands on heeft laten zien dat ze zeer veel technische en commerciële kwaliteiten heeft en haar klanten hiermee van goed advies voorziet. Partners zijn van essentieel belang voor ons succes als het gaat om de relatie met onze klanten en klanttevredenheid”.

René van Klaveren, Directeur bij Hands on, is trots op de samenwerking met HPE. ‘’Hands on is altijd een toegewijde HPE-partner in Nederland geweest. Wij zien in de markt veel organisaties die een traditionele in-huis (on-premises) omgeving willen vervangen en waarbij de cloud geen of nog geen volledige optie is. De keuze voor een hybride cloud tussen on-premises infrastructuur en Azure (cloud) ligt dan voor de hand. De Azure Stack HCI-oplossingen van HPE in combinatie met onze kennis van cloudtechnologie zorgen voor de verbinding tussen lokale performance en globale schaalbaarheid. We kijken uit naar de intensievere samenwerking met HPE om onze propositie op het gebied van hybride IT nog verder te ontwikkelen. Hands on is uw HPE partner!”

Hands on Information Management is onderdeel van de Hands on Group, waar ook IT-dienstverleners Compello en ITSN deel van uitmaken. De groep telt hiermee ruim 125 medewerkers en heeft een landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle. De samenwerking verzekert klanten van lokale ondersteuning en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken met Microsoft-technologie.

Over Hands on Information Management

IT’s all about people. Hands on Information Management is een Managed Service Provider met 100% focus op advies, implementatie en ICT-beheer van Microsoft-oplossingen. Wij bieden klanten outsourcing van complete ICT, van strategie tot de aanschaf van een PC, van infrastructuur, implementatie tot het dagelijks systeembeheer. Zo helpen wij organisaties én mensen productiever, efficiënter en slimmer te werken. Dit doen wij al bijna 25 jaar met focus op mensen en met passie voor techniek.

www.handson.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-12T11:01:04.000Z Hands on Information Management BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.