Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking BCT en MY-LEX met eerste concrete klantsuccessen

Sittard, 8 juni 2020 – De vorig jaar gestarte samenwerking tussen MY-LEX, softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en –oplossingen, en BCT, specialist in Enterprise Information Management, begint zijn vruchten af te werpen. Met de gemeente Den Helder en Veiligheidsregio IJsselland zijn inmiddels twee klanten live met het door MY-LEX en BCT ontwikkelde koppelvlak.

Gegevens optimaal uitlezen

Beide bedrijven hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de in december 2019 aangekondigde integratie verder te ontwikkelen, af te ronden en uitgebreid te testen. Het resultaat is een indexeerservice voor het optimaal uitlezen van gegevens in BCT-systemen door de contentintegratie oplossingen van MY-LEX. Dit helpt klanten om altijd de juiste informatie in de juiste context te vinden met behoud van de actuele autorisaties en vertrouwelijkheden. Het nieuwe koppelvlak is al live bij Veiligheidsregio IJsselland en de gemeente Den Helder, en verdere successen met gezamenlijke klanten zullen spoedig volgen.

Sean Moayedi, commercieel directeur MY-LEX: “Ik ben erg blij dat de samenwerking tussen onze organisaties nu concrete resultaten oplevert. Deze integratie biedt onze gezamenlijke klanten namelijk aanzienlijke voordelen. De geautoriseerde koppeling tussen beide systemen zorgt voor de snelste zoekresultaten en voor de zekerheid en betrouwbaarheid van de informatievoorziening. En natuurlijk profiteren ze ook van het feit dat de lijnen tussen ons twee aanbieders korter zijn geworden.”

Ruud Storcken, Business Unit Manager bij BCT: ”Hard werk wordt beloond! Erg mooi om te zien dat nu de eerste klanten met succes gebruik maken van onze gemeenschappelijke indexeerservice. Je moet jezelf sowieso altijd zien als onderdeel van een complementair geheel. In een complementaire en constructieve samenwerking zoals met MY-LEX kan iedereen zijn eigen sterke punten inbrengen. Op deze manier kan de specifieke kennis en informatie van verschillende specialisten worden gecombineerd. De doorzoekbaarheid met behoud van actuele vertrouwelijkheden en autorisaties is hiermee 100% geborgd.”

----

Over BCT 

BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 140 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BCT organisaties in vier overzichtelijke stappen een handvat in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Met haar blik gericht op de toekomst, maar met oog voor het huidige ambitie- en volwassenheidsniveau van organisaties, ontketent BCT een evolutie of een revolutie op het gebied van waardecreatie. De specialist in informatiemanagement is een aanjager van innovatie en helpt organisaties hun bestaansrecht te borgen. Hiervoor zet BCT hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie in waarmee dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken. Sinds de start 35 jaar geleden, heeft BCT een klantportfolio opgebouwd van meer dan 800 organisaties in overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven. Meer informatie is te vinden op https://www.bctsoftware.com/nl.

Over MY-LEX

MY-LEX is een softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en oplossingen. Onze missie is: Het bieden van onmiddellijke toegang tot alle relevante informatie aan een professional in een bepaald segment, via één intuïtief portaal. Onafhankelijk van het tijdstip of waar de gebruiker zich bevindt, de hoeveelheid of de locatie van de te ontsluiten bronnen. Dit doen wij al meer dan 30 jaar, voor verschillende segmenten zoals (inter)nationale overheidsorganisaties, uitgevers, juristen en fiscalisten, universiteiten en corporates. Met een MY-LEX contentintegratie platform vergroot u de vindbaarheid van informatie, in de verschillende systemen binnen uw organisatie. Onze verschillende oplossingen vindt u op https://www.my-lex.nl/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-08T10:03:00.000Z BCT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.