Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mproof versterkt verbinding met Azië met opening kantoor in Singapore

Mproof, een toonaangevende provider van servicedesk software, bereidt zich voor op de opening van een nieuw kantoor in Singapore in het najaar van 2020. Het doel: betere lokale ondersteuning en direct contact met klanten in Azië.

De omzetstijging bij klanten in de Verenigde Staten markeert de volgende stap in de strategie van Mproof om lokale aanwezigheid in Azië te realiseren. “Azië is een strategisch belangrijke markt met een aanzienlijk groeipotentieel”, zegt Gerben van Kesteren, CEO van Mproof. “En Mproof heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd in de Aziatische servicemanagementbranche.”

Mproof werkt sinds 2015 samen met een van de top 3 banken in Maleisië. De bank maakt gebruik van Mproof’s ITSM-software, Clientele ITSM. Zowel in Maleisië als in andere branches in de regio. Wat begon met het implementeren van een oplossing voor wijzigingsbeheer, groeide uit tot een langdurige samenwerkingsrelatie waarin continue procesverbetering centraal staat.

Van Kesteren: “Het is tijd om een sterke lokale aanwezigheid op te bouwen in Azië, zodat we nauwer met bestaande en nieuwe klanten kunnen samenwerken en onze resellers beter kunnen ondersteunen.

Meer weten over de opening van het nieuwe kantoor Singapore? Neem contact op met Gerben van Kesteren voor meer informatie.

Gerben van Kesteren 

g.vankesteren@mproof.com

+31 70 511 7006 | +31 6 5514 3681 

www.mproof.nl

 

Over Mproof

Mproof is een toonaangevende leverancier van service management software en service. Duizenden gebruikers over de hele wereld gebruiken dagelijks onze service management software. Via de beproefde ‘7 stappen tot succesvol ITSM’-methode garandeert Mproof efficiëntere processen tegen lagere kosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-16T14:05:47.000Z Mproof
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.