Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ICT-Organisatie Advisor komt als eerste met productiviteitsscan voor Teams

Mijdrecht, 07 september 2020 - Advisor ICT Solutions (www.advisor.nl) heeft recentelijk de Advisor Teams Index (ATI) ontwikkeld. Deze tool wordt door Advisor als eerste bedrijf in Nederland geïntroduceerd en bestaat uit een stappenplan waarin toe wordt gewerkt naar de meest efficiënte manier van samenwerken binnen organisaties.

 

Tijd besparen door efficiënter te werken

Medewerkers met een kantoorfunctie spenderen gemiddeld 2,5 uur per dag aan mail en nog eens 2 uur per dag aan het opzoeken van informatie voor bijvoorbeeld een overleg. Ook aan andere werkzaamheden gaat veel tijd verloren doordat er niet efficiënt wordt samengewerkt.

Met behulp van Teams en andere software kan iedere medewerker gemiddeld 4 uur per week besparen, mits het op de juiste manier wordt ingericht en gebruikt. Om andere bedrijven hierbij te helpen heeft Advisor de ATI ontwikkeld.

 

Vincent Blaauw, Microsoft Consultant bij Advisor: "We zijn blij dat we met de door ons ontwikkelde ATI onze klanten een helder overzicht kunnen geven van waar ze staan. Op deze manier kunnen ze op basis van feiten en cijfers beslissen of ze tevreden zijn met het gebruik van Teams, of dat ze nog een stap willen maken in efficiëntie."

                                                                                                                                             

Wat is ATI (Advisor Teams Index)

De Advisor Teams Index (ATI) is een stappenplan die jouw organisatie efficiënter laat samenwerken doordat de software optimaal benut wordt. Op basis van de kennis en jarenlange ervaring van Advisor is een model ontworpen waarmee je kunt bepalen op welk niveau jouw organisatie staat, en welke stappen je moet doorlopen om het niveau te verhogen.

Door ATI te volgen kun je voorkomen dat stappen overgeslagen worden waar latere stappen van afhankelijk zijn. Hierdoor is het een logische en voorspelbare ‘reis’ geworden waarbij je als MT ‘in controle’ blijft. Dit groeipad leidt uiteindelijk naar een organisatie die optimaal samenwerkt en waar geen kostbare tijd meer verloren gaat.

 

Meer weten? Lees hier verder!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-07T13:56:13.000Z Advisor ICT Solutions
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.