Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DB+ en Venéco samen door

DB+ en Venéco gaan fuseren. De bedrijven werken al langer samen, maar hebben nu besloten volledig te integreren. De reden: de groeiende vraag vanuit de markt. Bedrijven willen één leverancier voor hun telecom en IT. Waarbij alle oplossingen perfect geïntegreerd zijn. Dat kunnen DB+ en Venéco samen bieden. Foto: v.l.n.r. Kevin van der Sande (Algemeen Directeur DB+) en Wilbert Nederpelt (Algemeen Directeur Venéco)

1 + 1 = 3

Beide bedrijven zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend in hun vakgebied: DB+ in telecom, Venéco in IT. De bedrijven hebben een rijk klantportfolio. Deze en nieuwe klanten kunnen zij straks echt iets extra’s bieden: één gebruiksvriendelijk ICT-ecosysteem. Eentje dat altijd goed werkt, waar je ook bent. En uiteraard klaar voor de dag van morgen.

 

Op zoek naar een nieuwe naam

De bedrijven integreren de komende maanden stap voor stap. Planning is om halverwege 2021 onder de nieuwe naam verder te gaan. Het hele bedrijf komt dan onder één dak: de huidige DB+-vestiging in Wateringen. Uiteraard willen DB+ en Venéco ook tot de officiële fusie al zoveel mogelijk samenwerken waar mogelijk.

 

Altijd voorop in de markt

DB+ en Venéco werken samen met de grootste partners, denk aan Microsoft, KPN, Vodafone, HP, Cisco en T-Mobile. Om te blijven innoveren heeft Venéco een vestiging in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Deze samenwerking wordt doorgezet na de fusie. Zo krijgen studenten de kans om nieuwe technieken in praktijk te brengen en trekt het gefuseerde bedrijf nieuw talent aan om voorop te blijven lopen.

 

Meer weten? Bekijk www.dbplus.nl/veneco en www.veneco.nl/dbplus

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-19T15:45:12.000Z Venéco


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.