Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stupers B.V. en Alcatel-Lucent Enterprise kondigen samenwerking aan.

Alcatel-Lucent Enterprise en Stupers kondigen de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst aan voor de Benelux. Dit houdt in dat vanaf januari 2021 Stupers B.V. het product en dienstenportfolio van Alcatel-Lucent Enterprise opneemt in het assortiment.

Door deze samenwerking aan te gaan kan Stupers B.V. resellers beter ondersteunen, door totaaloplossingen te bieden op gebied van Unified Communications, LAN, Wi-Fi en Cloud. Alcatel-Lucent Enterprise is al vele jaren een begrip in de telecom en ICT-branche en kenmerkt zich als leverancier in het MKB en Enterprise segment van Unified Communications oplossingen. Het portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise biedt flexibele oplossingen voor communicatie en heeft een uitgebreid assortiment van switches en WLAN netwerkoplossingen.

Maikel Broecks – Bedrijfsleider Stupers B.V.

“Wij zijn trots op het feit dat we een samenwerkingsovereenkomst met Alcatel-Lucent Enterprise hebben kunnen ondertekenen en hopen hiermee resellers nog beter te kunnen ondersteunen. Als totaal leverancier van telecom, ICT en beveiliging hebben we meer dan 40 jaar ervaring en hebben wij als ‘Value Added Distributor’ gecertificeerd personeel in dienst, die ervaring hebben met de oplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise. Hierdoor kunnen wij resellers technisch support verlenen bij het leveren en installeren van ALE’s producten/diensten.”

Paul Spaargaren – Country Business Leader Alcatel-Lucent Enterprise

“De samenwerking met Stupers B.V. geeft ons de mogelijk om het reseller landschap verder uit te breiden en kunnen op gebied van Unified Communications, Cloud, LAN en Wi-Fi onze diensten nog beter in de markt zetten. Doordat Stupers B.V. als distributeur al jaren ervaring heeft in de telecombranche, was deze samenwerking voor ons een logische stap. Wij kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking en zien goede kansen om in 2021 een mooie start te maken.”

Over Stupers

Stupers is al meer dan 40 jaar distributeur in communicatieve en technische producten. In 2020 hebben we een samenvoeging ingezet met Nimava (NL+BE) en Tendis (BE). Dit zijn ook distributeurs op het gebied van telecommunicatie, camerabeveiliging en cloud diensten in de Benelux. We hebben een groot assortiment met sterke merken en daarbij de nodige kennis. Stupers levert haar producten en diensten alleen aan getrainde en gekwalificeerde providers en totaal installateurs van ICT, telecom en beveiliging. Bekijk voor meer informatie: www.stupers.com

Over Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise levert een specifieke op technologie gebaseerde ervaring die ondernemingen nodig hebben om alles met elkaar te verbinden. ALE levert digital-age networking, communicatie en cloud oplossingen op maat om het succes van klanten te verzekeren, met flexibele bedrijfsmodellen in de cloud, op locatie en hybride. Alle oplossingen hebben ingebouwde security en een beperkte impact op het milieu. Meer dan 100 jaar innovatie hebben van Alcatel-Lucent Enterprise een betrouwbare adviseur gemaakt voor meer dan 830.000 klanten in 100 landen over de hele wereld. De private onderneming met hoofdkantoor in Frankrijk heeft wereldwijd meer dan 2900 Business Partners, waardoor het een effectief wereldwijd bereik heeft met een lokale focus. Voor meer informatie: www.al-enterprise.com

.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-21T16:17:34.000Z Stupers B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.