Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

True Workspace Zuid-Nederland wordt Pink Elephant Zuid

True Workspace Zuid-Nederland gaat per 1 mei verder onder de naam Pink Elephant Zuid. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de bundeling van de werkplekdiensten binnen Broad Horizon in de Pink Elephant organisatie. Klanten van True Workspace Zuid-Nederland houden dezelfde contactpersonen en zullen verder kunnen profiteren van de toegenomen slagkracht van de nieuwe combinatie. In de volgende fase zullen ook de overige werkplekdiensten van True onderdeel worden van Pink Elephant. Het bedrijf True zal daarna verder gaan als specialist op het gebied van webhosting.

Toen Pink Elephant in 2020 onderdeel werd van Broad Horizon, is besloten dat de werkplekdiensten van de groep binnen Pink Elephant zouden gaan vallen. Consequentie hiervan is dat de medewerkers en diensten van True Workspace onderdeel worden van Pink Elephant. De integratie van True Workspace Zuid-Nederland is de eerste stap in dit proces.

Vooralsnog zal er weinig veranderen voor de klanten van Pink Elephant Zuid. De bestaande dienstverlening wordt gewoon gecontinueerd. Achter de schermen wordt er echter gewerkt aan een uitbreiding van het werkplekportfolio van Pink Elephant. Hierover komt binnenkort meer informatie beschikbaar.

“Ik ben erg blij met de komst van Pink Elephant Zuid” aldus Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant. “We krijgen er een groep zeer getalenteerde medewerkers bij. Het is gaaf om te zien hoe de twee organisaties elkaar de afgelopen maanden al hebben opgezocht. Er is echt een klik tussen True Workspace en Pink. Samen gaan we de werkplekmarkt veroveren, daar ben ik van overtuigd!”

“Pink Elephant is al jarenlang een bekende naam in de IT-wereld, dat maakt het voor ons nog makkelijker om meer klanten in Zuid-Nederland te laten genieten van onze dienstverlening” aldus Geert Versteegen, Directeur van Pink Elephant Zuid. “Dagdagelijks zal er voor onze klanten vooralsnog weinig veranderen. Als onderdeel van Pink Elephant krijgen onze medewerkers meer kansen zich te ontwikkelen. Samen hebben we natuurlijk meer kennis. En we gaan de persoonlijke aanpak samen met Pink nog verder toepassen op onze klanten in het zuiden. Dat gaat heel goed passen”.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-30T14:38:42.000Z Pink Elephant


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.