Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zenda Support biedt sourcingdienst voor vast bedrag per maand

Nieuwe dienst combineert voordelen voor eigen personeel met voordelen van inhuur Baarn – Zenda Support lanceert een nieuwe, unieke dienstverlening ‘Fixed Price Sourcing’. Met deze sourcingdienst biedt Zenda Support organisaties voor een vast bedrag per maand professionals met de juiste kennis en certificering voor de IT-supportafdeling. Hiermee zijn kwaliteit en continuïteit gegarandeerd. Daarnaast weten organisaties precies waar ze aan toe zijn qua kosten en komen zij niet achteraf voor verrassingen te staan.

Elon de Jonge, directeur en oprichter van Zenda Support: “De supportafdeling is een cruciaal onderdeel van iedere organisatie. IT-problemen zoals het niet kunnen inloggen of een instabiele internetverbinding verhinderen op dagelijkse basis werkzaamheden. Daarnaast zorgt het voor grote irritatie. In de praktijk zien we dat veel organisaties kampen met de uitdaging om IT-professionals voor de supportafdeling te vinden én vast te houden. Hierdoor draaien veel supportafdelingen continu op de toppen van hun kunnen. Wanneer er dan onverhoopt iemand uitvalt of er een piekdrukte ontstaat, staan organisaties voor een grote uitdaging. Met deze dienstverlening leveren we capaciteit voor langdurige inzet, waarmee continuïteit wordt gewaarborgd.” 

Voordelen van eigen personeel én van inhuur gecombineerd 

Met deze nieuwe dienst halen organisaties gekwalificeerde professionals in huis, waarnaast ook wordt gekeken naar een cultural fit. Fixed Priced Sourcing kan al vanaf 1 FTE. Omdat de medewerkers in dienst zijn bij Zenda Support, lopen organisaties geen risico en kunnen zij gemakkelijk opschalen wanneer nodig. Denk aan vervanging bij verlof of langdurige ziekte. Bovendien is deze dienst kostenefficiënter dan een detacheerconstructie. Kortom, de nieuwe dienst combineert de voordelen van het hebben van eigen personeel met de voordelen van het inhuren van personeel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-06T09:41:05.000Z Zenda Support


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.