Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Commit-IT en XIXO worden samen XIXO

Houten, 1 juli 2021 – Na de overname door XIXO van Commit-IT begin maart 2020, is ervoor gekozen de beide namen een tijd lang naast elkaar te laten bestaan. In de tussentijd zijn beide bedrijven naar elkaar toegegroeid en vormen visie, werkwijze en klantenbestand nu één geheel. Dit is het moment om de succesvolle samenvoeging te bezegelen en voor iedereen zichtbaar te maken. Vanaf vandaag heten we dan ook XIXO.

Er is een duidelijke reden voor de samenwerking tussen XIXO en Commit-IT. Aan de ene kant is er een grote overeenkomst in dienstverlening, type klanten (MKB+, zorg en gemeenten), visie op het werk en interne cultuur. Omgekeerd beschikken beide bedrijven over eigen aanbod, expertises en leveranciers die elkaar perfect aanvullen. Door de samenvoeging ontstaat een geheel dat groter en sterker is dan beide delen afzonderlijk. Elkaar versterkende expertises zijn gecombineerd zodat onze kennis en totale dienstverlening nu sterk is uitgebreid. Al onze relaties profiteren hiervan.

Sales manager Tonny Westbroek legt uit: “Op een aantal punten is XIXO (spreek uit: ‘Kziezo’) hetzelfde gebleven: ons hoge kennisniveau, klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aanpak staan nog steeds voorop. We zijn nog steeds die praktische probleemoplossers die luisteren en meedenken met onze klanten en niet ophouden tot de klus geklaard is.

Voor ons is ICT een essentieel onderdeel van je bedrijfsproces. Het heeft met alles te maken en werkt overal in door. Wat wij doen, beïnvloedt hoe iedereen in jouw organisatie werkt. Daarom gaan we pas aan de slag als we precies weten wat je wilt bereiken en wat er moet veranderen. We luisteren heel scherp voordat we aan het werk gaan. Zo weten we dat onze oplossing ook echt een verbetering is – voor jouw medewerkers én je klanten.”

De pay-off ‘Jouw ICT. Geregeld.’ onderstreept deze werkwijze.

Met de gezamenlijke naam XIXO en, sinds oktober 2020, een nieuw gezamenlijk pand in Houten, wordt de positionering aangescherpt als serieuze speler in de markt voor ICT-dienstverlening voor overheid, zorg en MKB+.

Over XIXO XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan MKB-ondernemingen, gemeentes en (zorg)instellingen. Westbroek: “We verenigen in XIXO het beste van twee werelden. We zijn klein genoeg om onze klanten persoonlijk te kennen en precies te weten wat zij belangrijk vinden. We zijn groot genoeg om grote, langdurige en complexe projecten uit te voeren.”

Voor meer informatie: www.xixo.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-30T13:42:53.000Z XIXO


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.